Mama Luizei Melencu, primele declarații după ce s-a recăsătorit: „Noi trebuie să ne rezolvăm treburile...”

Mama Luizei Melencu, primele declarații după ce s-a recăsătorit: „Noi trebuie să ne rezolvăm treburile...”

Monica Melencu a trecut prin clipe grele după dispariția fiicei sale și moartea soțului. Acum, femeia pare să-și fi găsit liniștea. 

Tânăra de 17 ani a fost ultima oară văzută după ce a intrat în mașina lui Gheorghe Dincă. În urmă cu șase luni, Monica Melencu a trecut și prin suferința creată de moartea soțului.

Apropiații femeii au fost luați prin surprindere după ce au aflat că aceasta și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, cu care s-a și căsătorit. Cei doi au trecut deja la pasul următor și s-au mutat împreună, în Caracal.

„Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, sunt primele declarații ale Monicăi Melencu, despre soțul ei, potrivit Playtech.ro.

Monica Melencu și actualul ei soț s-au cunsocut în timp ce munceau la sera surorii Luizei. Nina, mătușa Luizei, este foarte fericită pentru Monica Melencu, care a „nimerit tare bine”.

„Este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă. Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor”, a declarat mătușa Luizei Melencu.

Nina a mai adăugat că sora ei și noul bărbat din viața ei s-au grăbit să se căsătorească. Monica Melencu și-a schimbat numele, numărul de telefon și este pregătitiă să înceapă o nouă viață.

El a vrut să o treacă pe numele lui. Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită”, a mai adăugat femeia, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza