Mama Geta, în lacrimi! Ce anunț a făcut despre sarcina Danielei, iubita lui Culiță

Mama Geta, în lacrimi! Ce anunț a făcut despre sarcina Danielei, iubita lui Culiță
| Foto: wowbiz.ro

Mama Geta a izbuncit în lacrimi când a vorbit despre băiatul ei și despre momentul în care iubita lui va naște. Mai sunt 7 săptămâni.

Culiță Sterp urmează să devină tată pentru prima dată în doar câteva săptămâni și cu toate că se află la Survivor România, gândul lui este mereu la cea care îi va oferi un băiețel, Daniela, iubita lui. Faimosul nu ratează nici măcar o ocazie pentru a vorbi despre minunea care urmează să vină pe lume și deși își dorește să fie acasă lângă familia lui, acesta luptă să ajungă acolo cu trofeul. 

 Deși există posibilitatea ca Faimosul să nu se întoarcă în România până atunci, cei de acasă își doresc să îl vadă în Finală, învingător. Și sora lui Culiță, Ileana, mai are foarte puțin până va aduce pe lume primul ei copil, iar mama Geta este extrem de emoționată de tot ce se întâmplă în familia ei.

Cu lacrimi în ochi, mama lui Culiță a mărturisit că nu a suportat să își vadă băiatul plângând la Survivor și a recunoscut că a plâns și ea, nu o dată, ci de mai multe ori. Tot ce își dorește este ca băiatul ei să se întoarcă sănătos acasă, la familia lui, dar mai ales la micuțul care urmează să îi lumineze viața. 

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos.

Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors.

Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă. Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă.

Ea din zi în zi așteaptă (n.r- Ileana). Își dorește să nască natural, eu le-am spus că nu am fost în viața mea la un control când eram gravidă. Nășteam cu femeia de serviciu, cum s-ar spune.

Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Mai are 7 săptămâni până se face termenul. Ei nu au crezut că va sta Culiță așa mult. El a mai plâns odată în curte foarte tare, când s-a căsătorit tânăr. Copiii au recitat o poezie și a plâns toată lumea din curte, în frunte cu el. Așa e el, mai emotiv”, a dezvăluit mama Geta, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Comenteaza