Lora are probleme de sănătate. Vedeta abia acum a aflat diagnosticul grav: „M-am umflat atât de tare, încât nu...”

Lora are probleme de sănătate. Vedeta abia acum a aflat diagnosticul grav: „M-am umflat atât de tare, încât nu...”
| Foto: ciao.ro

Cunoscuta artistă Lora a vorbit deschis despre diagnosticul pe care l-a primit în urmă cu puțin timp.

„Fanii, banii și anii. Fanii, pentru că mă iubesc necondiționat, banii, pentru că îmi amintesc cât de capabilă am fost. Pentru mine faptul că am o situație mai OK acum înseamnă că am muncit și am reușit, înseamnă că a fost corect cum am gândit. Anii, pentru că iubesc etapa asta a vieții mele, pentru că vine cu atât de multă experiență. Nu mi-am pierdut entuziasmul și curiozitatea, nu o să mi le pierd. Se pare că sunt dintr-un aluat foarte bun, mulțumesc Universului pentru asta”, a subliniat Lora. 

Viața i-a fost presărată cu situații de tot felul, iar artista a împărtășit publicului câteva dintre acestea. În premieră, Lora le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls și telespectatorilor Kanal D2 un moment dificil de la filmările unui videoclip, care a făcut-o să își reconsidere obiceiurile alimentare.

„Am o problemă mare cu glutenul. (…) Am pățit-o la filmarea unui videoclip cu Mira… Nu mâncasem toată ziua și ultimele cadre trebuiau filmate într-o pizzerie (…). Am luat de două ori cu furculița paste, ca să mănânc și eu ceva înainte de ultimul cadru. M-am umflat atât de tare încât nu mi-au mai venit hainele pe care trebuia să le port (n.r.- pentru videoclip). Mi-am spus: . … Simțeam pulsul în tot corpul; ziceai că m-a bătut cineva”, a rememorat artista unul dintre momentele dificile, potrivit ciao.ro.

Comenteaza