Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți pentru prima dată?! Anunțul făcut de artist: „E gravidă”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți pentru prima dată?! Anunțul făcut de artist: „E gravidă”

Jador și Oana Ciocan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz în momentul de față, iar fanii stau cu sufletul la gura pentru a vedea dacă vor forma și o familie.

Potrivit speculațiile internauților, se pare că lucrurile au evoluat mai repede decât s-ar fi crezut între cei doi.

Jador și Oana Ciocan sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt, iar lucrurile merg bine între ei, având în vedere că deja s-au logodit și încet, încet se pregătesc de nuntă.

Potrivit ultimei postări din mediul online pe care artistul a făcut-o, se pare că acesta a decis să ia o mică pauză de la rețelele de socializare pentru că urmează o perioadă în viața lui în care are nevoie să fie liniștit. Fanii s-au dus imediat cu gândul la o posibilă sarcină.

Jador: Vă salut oameni buni. Acesta este ultimul videoclip pe care o să-l postez în perioada ce va urma. Va exista o perioadă repaus, nu o să postez pe rețelele de socializare absolut nimic, pentru că urmează o perioadă, nu pot spune mai mult.

Oana Ciocan: Mai liniștită.

Jador: Mai liniștită, da, și nu o să postez. Nu vă faceți filme, alte gânduri.

Este totul bine.  

Oana Ciocan: Și va fi și mai bine.

Jador: Mulțumesc, Este bine ce am zis?

Oana Ciocan: Foarte bine.”, au spus cei doi pe internet.

Fanii lui Jador nu au stat prea mult pe gânduri și au invadat secțiunea de comentarii cu mesaje prin care îi felicitau pe cei doi pentru sarcină. Nici artistul și nici logodnica sa nu au confirmat sau infirmat zvonurile, până acum, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza