Irinel Columbeanu la Asia Express. Ce sumă a primit el pentru a participa la emsiune

Irinel Columbeanu la Asia Express. Ce sumă a primit el pentru a participa la emsiune
| Foto: cancan.ro

Fanii emisiunii Asia Express au avut parte de o surpriză, anul trecut după ce Irinel Columbeanu li s-a alăturat. Cu toate astea, fostul afacerist nu stă foarte bine la capitolul forță fizică.

El a venit la Asia Express ca urmare a unei pedepse pe care a primit-o echipa formată din Radu și Alex Abagiu. Să ai un om în plus în echipă, în condițiile în care viteza, procurarea hranei și a mijloacelor de transport sunt vitale, este intr-adevăr un „handicap”.

La vremea respectivă, Irinel Columbeanu s-a arătat a fi extrem de încântat de faptul că va participa la Asia Express, însă nu a uitat nici de dificultatea traseului pe care a fost nevoit să-l parcurgă, pentru a nu rămâne în urmă și pentru a nu fi o povară pentru echipa din care făcea parte.

Participarea lui Irinel Columbeanu la Asia Express nu a fost una „pe moca”. Fostul afacerist din Izvorani ar fi încasat, pentru numai o apariție, suma de 20.000 de euro, ceea ce i s-a potrivit mănușă. A încercat să facă față cu brio provocării de la Antena 1, dar puțini sunt cei care știu că omul de afaceri a suferit un atac de panică.

”S-a trezit noaptea (n.r. Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit,dar nu a vrut să ne trezească pe noi”, a povestit Alex Abagiu, potrivit cancan.ro.

Ce sume au mai încasat concurenții de la Asia Express, de anul trecut
Pe de altă parte, dacă discutăm despre sumele încasate de concurenții Asia Express, Bianca Drăgușanu a primit – atunci când a participat în emisiune – nu mai puțin de 20.000 de euro, potrivit ciao.ro. Iar Dorian Popa a dat ”din casă” și a lăsat să se înțeleagă că Lora, spre exemplu, ar fi încasat 100.000 de euro.

Comenteaza