Interviu picant cu Denise Rifai: “El este bărbatul cu care mă voi mărita și cu care voi face o casă și o familie!”

Interviu picant cu Denise Rifai: “El este bărbatul cu care mă voi mărita și cu care voi face o casă și o familie!”
| Foto: fanatik.ro

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări”, a răspuns și ea la întrebări într-un interviu cât mai sincer. 

Denise, s-a împlinit un an de când ai decis să-ți dai demisia de la Realitatea TV. Care a fost motivul deciziei?

În cadrul conducerii postului a fost schimbată politica editorială. A avut loc o schimbare abruptă, care mi-a fost comunicată la telefon. Era ziua de joi, 12 martie, anul trecut. Țin minte că în Parlament se vota Guvernul Florin Cîțu. Am luat decizia pe loc. În acea seară am avut ultima emisiune acolo, și știam acest lucru.

Ce ai făcut în acel moment?

Îmi amintesc că am intrat în platou și am făcut câteva poze, ca să-mi rămână în memorie. „Legile puterii” a fost o emisiune creată de mine. A fost un concept al meu… Acel moment, al demisiei, a fost cel mai dureros din viața mea.

Ai fost amenințată?

Nu, nici pe departe. Nu se poate vorbi despre așa ceva. Doar mi-a fost comunicată decizia privind noua politică editorială, am înțeles că nu există loc de negociere și am luat o decizie.

Ce însemna, de fapt, „noua politică editorială”?

 Sunt detalii pe care nu le voi divulga niciodată, pentru că noi, Realitatea, am fost o entitate, cu bune și cu rele. Așa se întâmplă în viață, mai ales într-un asemenea sistem aflat în timpul unor schimbări, dacă tu, ca jurnalist, nu ai același tip de abordare. N-o să mă apuc eu, acum, să vorbesc urât despre locul în care am muncit, în care m-am format și pe care îl iubesc atât de mult.

Primul tău interviu în audiovizual a fost făcut cu Adrian Năstase?

Da, pe când lucram la Adevărul Holding am făcut acel interviu cu Adrian Năsatase, dar, de fapt, primul meu interviu a fost cu Marius Tucă. Acesta este un element pe care nu-l știe nimeni… Să știi că am și materialul video și odată o să public înregistrarea! Este, cu adevărat, ceva fabulos.

Cum sunt, în spatele camerei de filmat, Adrian Năstase și Marius Tucă?

Marius Tucă este bărbatul cuceritor, dar pe undeva este și un tip timid. Marius Tucă și Adrian Năstase sunt doi intelectuali. Năstase este un intelectual prin desăvârșire. Ca bărbat, este un tip șarmant. Iar acum este un om transformat în bine. Este mult mai așezat, sigur pe el și nu mai are acea atitudine arogantă, în sens distructiv. Pot să-ți spun că l-am găsit schimbat în bine pe Adrian Năstase, un om pe care îl apreciez foarte mult…

De la Realitatea, să ne întoarcem în… realitate. Sincer, Kanal D îți făcuse, anterior, o ofertă?

Nu pot povesti aceste chestiuni, care țin de bucătăria noastră internă și ar pune în dificultate atât conducerea postului Kanal D, cât și conducerea Realitatea TV.

Am bănuit, dar…

Pot să-ți spun, însă, că am fost curtată, de-a lungul timpului, de absolut toate posturile de televiziune, ceea ce, pentru mine, este o mare onoare.

Cum ți-a venit ideea noii emisiuni?

Mi-au plăcut foarte mult colegii de la Kanal D. Mi-au arătat un proiect, un format aparte. Când l-am văzut, mi-au dat lacrimile, pentru că m-am regăsit în emisiunea pe care astăzi o realizez. Discutăm despre un format internațional, cumpărat de postul Kanal D, în care am simțit că este locul meu.

Mi-a plăcut din prima secundă. Și iată că este o emisiune care a „prins” atât de bine pe toate segmentele de public. Este foarte bine primită în zona urbană, dar și de restul publicului, la nivel național. Sunt oameni de toate vârstele care o urmăresc…. Emisiunea este bine văzută și în mediul online. Nu mă așteptam… Eu îmi doream foarte mult să revin cu o emisiune de calitate în prime-time-ul românesc.

Am stat acasă șase luni și mi-am dorit foarte mult ca revenirea să fie în forță. Mi-era dor de publicul și de meseria mea. Sincer, nu mă așteptam ca emisiunea să aibă un succes atât de mare. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu! Îmi scriu foarte mulți oameni, îmi cer să vadă și interviuri cu alte personaje, iar eu le răspund să aibă răbdare, pentru că o să-i vadă pe toți la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Tu ce vicii ai?

Mie îmi place să fumez shisha. Îmi place mult tutunul arăbesc. Este marea mea plăcere, dar nu mi-o permit des. Am avut un necaz cu mama, alături de care am stat internată câteva zile. Mi-am dat seama că pot să nu fumez, fără niciun fel de problemă. Asta, apropo de viciu. În rest, am pasiuni mari… Îmi place marea, îmi place să mă plimb și sunt dependentă de oameni. Cred că acestea sunt „viciile” mele.

Ai fost supusă presiunilor politice?

Nu!

Ți s-a oferit vreodată șpagă?

Au existat tentative. Nu pot detalia, pentru că nu este cazul. Realmente, în lumea noastră sunt cunoscută drept un jurnalist integru. Cred că ar fi fost ciudat să nu existe încercări de a mă mitui. Abia atunci ar fi fost o problemă. Este, însă, o practică în lumea noastră. Cei care au încercat să-mi ofere ceva au plecat așa cum au încercat. Cred, totuși, că trebuie să fim discreți și eleganți. Nu consider că este cazul să povestim chiar tot ce ni se întâmplă…

Cum trebuie să fie bărbatul ideal?

Un bărbat trebuie să fie generos, sportiv și mai deștept decât sunt eu, pentru ca, atunci când pun capul pe pernă, să știu că el are răspunsurile întrebărilor la care eu mă împotmolesc. Trebuie să fie puternic. Un bărbat pe care eu l-am iubit foarte mult îmi spunea că la volan nu pot fi doi oameni, pentru că mașina ajunge în șanț. Și atunci, locul este al lui. El trebuie să fie atât de competent și de frumos, atât ca om, cât și ca bărbat, încât eu să pot să mă las lui, să pot avea încredere că el conduce așa cum trebuie.

Femeile din multe țări arabe sunt trimise la închisoare dacă au relații nepotrivite sau dacă nu se supun bărbaților. Chiar și la nivel imaginar, ar putea exista bărbatul care ar putea-o domina pe Denise Rifai?

Acela va fi bărbatul cu care mă voi mărita și cu care voi face o casă și o familie!

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza