Gina Pistol se confruntă cu probleme mari de sănătate. Apel disperat: ”Nu știu dacă este hormonal sau post..”

Gina Pistol se confruntă cu probleme mari de sănătate. Apel disperat: ”Nu știu dacă este hormonal sau post..”

Gina Pistol le-a spus fanilor de pe internet, cu ce problemă de sănătate se confruntă.

La 41 de ani, Gina Pistol se laudă cu o carieră strălucitoare în televiziune, iar pe plan personal este mai împlinită ca niciodată. De mai bine de un an, ea și Smiley au devenit părinți pentru prima dată, micuța Josephine schimbându-le radical viața.

Acestea fiind date, am putea spune că prezentatoarea traversează cea mai bună perioadă a vieții sale, doar că lucruile nu stau chiar așa.

Pentru că apare pe micul ecran, dar și pentru că îi place să se mențină într-o formă de zile mari, Gina Pistol are grijă de imaginea sa, oferindu-le, în același timp, sfaturi de înfrumusețare și doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc pe rețelele de socializare, acolo unde ea este foarte activă.

Însă, de această dată, pe Instagram, prezentatoarea show-ului culinar nu a mai venit în atenția internuaților cu niciun sfat, ci s-a plâns de ceea ce i se întâmplă. Iubita lui Smiley s-a filmat în mașină, proaspăt coafată și a ținut să facă public prin ce trece, acesta nefiind un lucru firesc pentru ea.

Așadar, Gina Pistol mărturisește că de ceva vreme are probleme cu părul.

Mai exact, atunci când își spală părul, deși folosește aceleași produse de când se știe, acesta are un miros ciudat, pe care ea l-a asemănat cu ceea ce se simte imediat după ce-ți faci un ”permanent”. 

Problema aceasta este de câteva luni, iar Gina Pistol spune că nu știe dacă ceea ce i se întâmplă acum este o cauză a faptului că a devenit mamă și astfel s-au produs anumite schimbări hormonale în organismul ei sau este o cauză post COVID, boală prin care a trecut.

”Mă confrunt cu o situație ciudățică, nu știu dacă, cauza este hormonală sau post-COVID, nu știu. De ceva timp, când îmi spăl părul… părul meu ud are un miros, ceva... Vă amintiți de… atunci când bunica sau mama își făcea permanent, pe vremuri, de mirosea de-ți rupea nasul, de mirosea pe toată scara blocului? Cam același este mirosul, nu la fel de puternic, dar mirosul este ciudat. Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr… nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta. Vă dați seama că-mi știu mirosul, îmi știu părul ăsta de 41 de ani. Nu știu ce se întâmplă”, a spus Gina Pistol pe pagina personală de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza