Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, s-au împăcat? Cei doi au fost surprinși în tandrețuri: ”A pipăit-o, apoi a sărutat-o și…”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, s-au împăcat? Cei doi au fost surprinși în tandrețuri: ”A pipăit-o, apoi a sărutat-o și…”

Gabi Bădălău, fiul ex-ministrului Economiei trăiește momente tandre alături de Claudia Pătrășcanu, deși se află cu ea într-un interminabil proces de divorț.

La ultimul termen, de la începutul lui septembrie, Bădălău nu ar fi vrut cu niciun chip s-o lase mai moale, așa că verdictul s-a amânat. A fost tensiune mare atunci între cei doi, doar că, la sfârșitul weekend-ului trecut, se îmbrățișau și se sărutau! CANCAN.RO are detaliile uluitoare ale întâlnirii de taină, dintr-o benzinărie de pe A2.

După-amiază liniștită pe Autostrada Soarelui, duminică, mai pe înserat. Circulație mai intensă înspre București, unde ”ocazionalii” turiști de weekend se întorc. Într-una dintre multele benzinării presărate de o parte și de alta a autostrăzii a avut loc ”minunea”. Informația, venită pe celebra adresă pont@cancan.ro, sună așa: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit acolo, nu știm dacă întâmplător ori și-au dat întâlnire, și, la scurt timp, ar fi început scenele de tandrețe.

Artista și soțul ei ar fi coborât din mașini și ar fi început să discute. Erau cât se poate de veseli, iar, la un moment dat, Gabi Bădălău a luat-o de talie pe Claudia Pătrășcanu. Ea nu s-ar fi retras, ba chiar l-ar fi încurajat, apropiindu-se de el. Atunci, Gabi ar fi început s-o mângâie, i-a atins gâtul…

”A pipăit-o, apoi a sărutat-o și ea parcă a roșit de emoție”, este o parte a descrierii scenelor, așa cum au fost văzute de sursa noastră. Claudia nu s-ar fi îndepărtat, gestul de tandrețe nu i-ar fi displăcut. Ar fi rămas acolo, țintuită în brațele lui Gabi Bădălău. Au fost, potrivit detaliilor primite pe pont@cancan.ro, câteva momente în care cei doi s-ar fi simțit, din nou, ca în vremurile în care erau, cu adevărat, un cuplu.

Timp de aproximativ 10 minute și-ar fi spus vorbe dulci, lângă mașinile trase una lângă cealaltă. După care s-au salutat, retrăgându-se, fiecare, la volan. Apoi au plecat, separat, unde aveau treabă.

Nu ar fi singurul moment când Gabi Bădălău se afișează lângă soție cu zâmbetul pe buze. În urmă cu aproximativ o lună, cei doi s-au întâlnit la Constanța, acolo unde s-au comportat ca o adevărată familie. Au ieșit cu cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas, la shopping în City Mall, apoi au luat masa la un restaurant din apropiere, potrivit cancan.ro.

Comenteaza