Gabi Bădălău o răsfață pe Bianca Drăgușanu după ce a fost surprins în TANDREȚURI cu fosta soție

Gabi Bădălău o răsfață pe Bianca Drăgușanu după ce a fost surprins în TANDREȚURI cu fosta soție

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost surprinși aseară într-un restaurant de fițe din nordul Capitalei.

Miercuri a fost ziua de naștere ale uneia dintre prietenele Biancăi Drăgușanu, care și-a dus invitații la un restaurant de fițe. Fosta prezentatoare TV a fost nelipsită de la eveniment și nu a venit singură, ci împreună cu Gabi Bădălău.

Cei doi iubiți s-au distrat toată seara, au dansat și s-au simțit extrem de bine în compania prietenilor lor. Bianca Drăgușanu a publicat, pe contul ei de Instagram, mai multe filmulețe de la petrecere în care solistul trupei din restaurant i-a făcut dedicații peste dedicații. Cel mai probabil venite din partea lui Gabi Bădălău.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit recent că vrea să-și trăiască povestea de dragoste cât mai departe de ochii curioșilor și nu a publicat imagini cu iubitul ei. În schimb… una dintre prietenele de la masă i-au surprins pe cei doi împreună.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost surprinși, duminica trecută, în tandrețuri într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui. Au coborât din mașini și, după ce au schimbat câteva cuvinte, s-au îmbrățișat. Iar, la un moment dat, afaceristul a sărutat-o pe gât pe mama copiilor săi.

Gabi Bădălău a explicat, ulterior, pentru CANCAN.RO, cum ar fi decurs de fapt întâlnirea: ”Consider că a făcut o acțiune premeditată, mi-a cerut să opresc mașina, să cobor și a venit la mine să mă îmbrățișeze, știind că am avut un deces în familie. Mai mult de atât, prietena ei din mașina filma toată scena. Eu sunt într-o relație și nu mă interesează această persoană, ea fiind doar mama copiilor mei”, ne-a mărturisit afaceristul, potrivit cancan.ro.

Comenteaza