După 8 ani de tăcere, Anamaria Prodan spune adevărul. De unde au început problemele: „De acolo i-a luat Dumnezeu mințile”

După 8 ani de tăcere, Anamaria Prodan spune adevărul. De unde au început problemele: „De acolo i-a luat Dumnezeu mințile”
| Foto: ziareonline.ro

 Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o poveste de dragoste frumoasă, admirată de cei din jur. Însă, cei doi ascundau probleme mari în cuplu.

După 15 ani de căsnicie, cei doi au decis să-și spună adio, și nu în cei mai buni termeni. Recent, impresara a rupt tăcerea despre căsnicia cu Laurențiu, făcând o serie de dezvăluiri uluitoare. Iată când au început problemele în căsnicia cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf.

Divorțul celor doi i-a surprins pe cei apropiați cuplului, mai ales că Anamaria Prodan și Reghe se află în plin scandal. Reghe și impresara au împreună un băiat, Bebeto, în vârstă de 13 ani, dar împreună au crescut și copiii lor din relațiile anterioare. Cum s-a ajuns la divorț?

Anamaria Prodan a scos la iveală dezvăluiri din spatele divorțului de Reghecampf. Fără ocolișuri, afacerista a spus tot ce s-a întâmplat în căsnicia sa și care a fost motivul pentru care s-a ajuns la divorț. Reghe și impresara au mai fost împreună în tinerețe, dar s-au despărțit. După câțiva ani s-au reîntâlnit și și-au dat seama că iubirea lor este prea puternică și s-au căsătorit.

Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de Codin Maticiuc. Impresara a vorbit fără perdea de divorțul de Reghecampf, dar și de când au apărut problemele în căsnicia sa. Afacerista a povestit că ea și Reghe au fost împreună în tinerețe, iar după câțiva ani s-au reîntâlni și s-au căsătorit. Vedeta își dorea foarte mult un băiat, iar la 36 de ani a rămas însărcinată cu Bebeto. Deși medicii i-au spus că nu poate să țină sarcina din cauza unor probleme medicale, Anamaria nu a vrut să audă și într-un final l-a născut pe mezinul familiei.

„Era un jucător de fotbal în Liga a II-a foarte muncitor, perseverent. Noi am mai fost împreună când eram copii, când eram mai mici, am zis că este un semn. Eu îmi doream foarte tare un băiat și am zis că schimb o mie de bărbați până fac un băiat(…)La 36 de ani am rămas grăvidă și știam clar că o să am băiat. Trebuia să fac chiuretaj pentru că am avut o operație. N-am ascultat de nimeni și am zis că acest copil o să fie perfect. Nu m-a interesat.’, a declarat Anamaria Prodan.

Afacerista a mai povestit că declinul din căsnicia cu antrenorul CSU Craiova ar fi apărut în urmă cu opt ani, în perioada în care s-a zvonit că Laurențiu ar avea o relație extraconjugală cu Florentina Raiciu, o fostă asistentă tv. De atunci și până când cei doi au ajuns la divorț, Anamaria a luptat pentru relația sa, încercând să repare problemele. Cu toate astea, impresara a păstrat tăcerea în toți aceștia ani, încercând să arate că familia sa este fericită.

„Terminase și cu fotbalul, avea și niște probleme medicale. I-am zis să mă asculte pe mine și eu o să îi fac o carieră cum n-a mai văzut și a fost numărul unu. Cu mine el a mers din ce în ce mai bine. Nici nu permiteam cuiva să îl atingă. Eu am fost cumva și soție, iubită, bodyguard. El a ascultat orbește. Îi făceam interviurile, filmulețele motivaținale după fiecare meci, e o artă. Dacă nu ai educație, e foarte greu. Cred că a fost foarte mult pentru el(…)

De acolo i-a luat Dumnezeu mințile și și-a descoperit latura asta spirituală. Dacă nu avea problema asta, astăzi el era în primii 10 antrenori ai lumii. Am încercat (n. red. să îl impresarieze în continuare). Când deja sari calul cu mine, te îngrop! A trecut, sunt doi ani, sunt opt ani, de fapt, de când ne tot luptăm, ca să aibă și copilul meu un exemplu. Când aveam cea mai mare nevoie de el…„, a mai spus Anamaria Prodan.

Codin: Declinul vostru a început de opt ani încoace?

Anamaria: Da, dar am tăcut din gură și de multe ori am învățat că bărbații trebuie să îi iei cu ușurelul și asta am făcut toată viața.’, a fost discuția celor doi, pe YouTube.

Fiica Ionelei Prodan a vorbit despre cum l-a ajutat pe fostul partener de viață în cariera de antrenor, menționând și care e problema care l-a ținut pe loc pe Reghe să fie unul din cei mai mari antrenori ai lumii. Anamaria Prodan este de părere că Reghe ar fi putut deveni un antrenor de fotbal excelent.

„Cred că a fost foarte mult pentru el. Ţine tot de educaţie, când nu ştii să gestionezi…I-a luat Dumnezeu minţile, şi-a descoperit latura asta, iubirea pentru femeile mai uşoare….mai slăbuţe! Asta a fost marea problemă a lui. Dacă nu avea problema asta, el astăzi era în primii antrenori ai lumii„, a precizat Ana Maria Prodan, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza