Dragoste cu năbădăi între Bianca Drăgușanu și Bădălău! Gestul făcut de bărbat în mijlocul străzii

Dragoste cu năbădăi între Bianca Drăgușanu și Bădălău! Gestul făcut de bărbat în mijlocul străzii

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău e „supusă” încercărilor periodic.

 Certurile nu par să îi mai sperie, ba parcă alimentează și mai mult dragostea dintre ei. Cu toate acestea, „toleranța” dispare atunci când lucrurile nu sunt pe placul Biancăi. Dar nici fiul ex-ministrului Economiei nu se lasă mai prejos și știe cum s-o îmbuneze. Iar imaginile obținute de CANCAN.RO stau mărturie! 

În Floreasca, în fața restaurantului „Bone” aveau cei doi iubiți să facă o „scenă”. Nu „gravă”, ci, mai degrabă, una specifică multor cupluri. Inițiată, din câte se pare, chiar de Bianca Drăgușanu. Motivul, doar de ei e știut, însă reacțiile blondinei nu fac decât să lase impresia că „ceva” din „dinamica” relației lor nu e pe placul ei. Însă Gabi Bădălău știe cum s-o împace! Sau măcar să încerce…

La ceas de seară, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își fac apariția la restaurant. Intră și petrec minute bune. Cina e servită și, probabil, dezbat cele mai „arzătoare” subiecte care nu le dau pace. Între timp, șoferul are o sarcină precisă, curăță mașina. Și, cum ordinul se execută, nu se discută, imediat începe treaba. Scutură preșurile și se asigură că totul e așa cum îi place șefului. Nu mai durează mult și cei doi părăsesc localul. Tensiunea se simte în aer!

Bianca iese prima. Pare încordată! Câțiva pași în spate, Gabi Bădălău. Nici el nu-i prea vesel! Pesemne că discuțiile au „escaladat”, iar nervii și-au făcut imediat apariția. Ea pare de neclintit, însă fiul fostului ministru al Economiei nu se lasă. Știe una și bună, nu vrea ca seara să se încheie într-o asemenea manieră. Și apelează la toate „armele” din dotare.

La mijlocul drumului, între cei doi bolizi ai lor, Gabi și Bianca se opresc. Ea e în continuare nervoasă, dar Bădălău încearcă să o îmbuneze. O mângâie pe păr, pe față și o ia în brațe. Dar blondina se ține pe poziții!

Pare că nu vrea să cedeze cu una, cu două. Nici el nu se lasă! Încearcă să o sărute, dar Bianca se eschivează și reușește să-i dea o sărutare doar pe obraz, nu și pe buze. El se mulțumește și cu atât! Își mai spun două, trei cuvinte și apoi pleacă în direcții diferite. Bianca cu autoturismul ei, iar Bădălău cu al lui, condus de șofer, potrivit cancan.ro.

Comenteaza