Doliu uriaş în România. A murit o legendă a televiziunii...Dan Negru e devastat

Doliu uriaş în România. A murit o legendă a televiziunii...Dan Negru e devastat
| Foto: ziareonline.ro

Octavian Iordăchescu, unul dintre cei mai importanţi oameni din istoria televiziunii din România a încetat din viaţă.

Este binecunoscut şi pentru activitatea sa în calitate de co-director al Festivalului Internațional „Cerbul de Aur”. Milioane de români au urmărit emisiunile la care şi-a adus contribuţia Octavian Iordăchescu.

Este doliu în lumea televiziunii din România!

Unul dintre cei apreciaţi oameni de televiziune din ţara noastră a încetat din viaţă. Octavian Iordăchescu, unul dintre oamenii de bază ai TVR şi director în cadrul instituţiei, a murit la 78 de ani.

Dan Negru i-a adus un omagiu lui Octavian Iordăchescu

Printre cei care au reacţionat imediat la anunţul trecerii în nefiinţă a lui Iordăchescu se numără şi celebrul Dan Negru. Acesta a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

“Aflu cu mâhnire ca s-a dus Tavi Iordăchescu. Am făcut festivaluri Callatis împreuna, am făcut și vreo două revelioane la tv cu Tavi Iordăchescu, Dan Mihăescu, Mitică Moroșanu..

Niște „Expendables”, meșteșugari de televiziune, din ăia care nu se lăudau in ziare cu meseria lor, din ăia care făceau și tăceau. Și-n meseria asta butoaielor goale fac cea mai mare gălăgie.

„Duminica in familie” a Mihaelei Rădulescu , „DanutSRL”-ul lui Bitman, „Ora Veselă” de la Radio România, Radio Vacanța sau Cerbul de Aur se leagă de Tavi Iordăchescu…

I-o fi drumul lin…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza