Doliu imens la vocea Românei! Paula Seling a făcut anunțul trist...

Doliu imens la vocea Românei! Paula Seling a făcut anunțul trist...

 Gabriela Duțescu, un nume important din industria muzicală, a murit la o vârstă foarte fragedă.

Echipa emisiunii de talent Vocea României, de la Pro TV, este în doliu. Antrenoarea de canto Gabriela Duțescu, cea care a modelat vocile unor artiști importanți ca Dida Drăgan, Smiley, Tudor Chirilă sau Marcel Pavel, a murit.

Paula Seling a fost una dintre elevele Gabrielei. Artista susține că i-a fost mai mult decât o profesoară, i-a fost, în unele momente, chiar și mamă. Cântăreața, cu durere în suflet, și-a anunțat toți fanii de pe rețelele de socializare că antrenoarea de la Vocea României a murit astăzi.

”Dragi prieteni,

Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare

….profesoara mea, cea care mi-a fost ca o mama, care mi-a dat vocea pe care o am, s- a stins din viață.

Nu am cum sa va spun cat de supărată sunt ca a plecat, mai ales ca aș fi vrut sa o sun mai des, sa ii spun cat o iubesc și cat înseamnă pentru mine.

As fi vrut să las problemele mele și doar sa o strâng în brațe, să îi spun ca o iubesc … Nu am făcut-o în ultimele săptămâni …dacă aș fi știut, aș fi dat orice doar sa stau la un ceai cu ea…acum nu se mai poate. Sper să mă ierte…

Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată.

Doamna Duțescu, vă iubesc cu tot sufletul meu. Și dacă mă simțiți, poate vedeți cat de rău îmi pare…

Pentru toți cei ce vor să aducă un omagiu, înmormântarea va avea loc la Cimitirul reformat Giulești – Calvin, vineri de la ora 13.00, iar doamna noastră își va lua rămas bun de la noi la capela Belu, la ora 11.00, unde va avea loc slujba.

Vă rog să veniți în număr cat mai mare, știu că doamna se va bucura să îi fim alături pe drumul spre stele.

Doamnă, drum bun. Rămâneți în inima mea mereu. Vă iubesc cu tot ce sunt.

Odihnă veșnică și drum lin printre stele!”, este mesajul transmis de Paula Seling pe pagina sa de Facebook, potrivit cancan.ro.

Comenteaza