Doinița Oancea rupe tăcerea în legătură cu Lora și Ionuț Ghenu: „Nu-mi doream să stau într-o mocirlă”

Doinița Oancea rupe tăcerea în legătură cu Lora și Ionuț Ghenu: „Nu-mi doream să stau într-o mocirlă”
| Foto: kfetele.ro

Doinița Oancea a vorbit deschis despre Lora și Ionuț Ghenu și despre momentul în care s-a vehiculat că prietena sa i-a furat iubitul. 

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai bine de 8 ani, iar relația lor a evoluat într-un mod foarte frumos de-a lungul timpului. Cu toate acestea, chiar dacă în momentul de față lucrurile sunt foarte bune pentru cei doi, relația lor a început într-un mod care a stârnit antipatia publicului.

Mai exact, Ionuț Ghenu a format un cuplu cu Doinița Oancea, care la vremea respectivă era cea mai bună prietenă a artistei. Astfel, Lora a fost acuzată în repetate rânduri că i-a furat iubitul prietenei sale.

În ceea ce o privește pe actriță, Doinița Oancea a păstrat discreția cu privire la acest subiect, refuzând să alimenteze un scandal care a ținut mult timp prima pagină a ziarelor la vremea respectivă.

În momentul de față, Ionuț Ghenu și Lora formează în continuare un cuplu. Cu toate acestea, Doinița Oancea a ales într-un final să vorbească despre scandalul în care a fost implicată fără voia ei, păstrând totuși discreția cu privire la alte detalii intime.

Actrița a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi declanșat un adevărat „tsunami” dacă ar fi ales să alimenteze aceste discuții.

„Eu sunt un om calm, bun, dar dacă mă calcă cineva pe coadă, schimb foaia. Știu să mă controlez și să vorbesc frumos. Am fost călcată la un moment dat pe coadă chiar foarte grav și tot mi-am ținut tot ce aveam de ținut sub control. Crede-mă că era un tsunami dacă mă apucam să spun.”, a declarat Doinița Oancea, conform Fanatik, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza