Din ce face bani Sânziana Buruiană? Vedeta a plecat în străinîtate... De necrezut ce tarif are pentru o oră

Din ce face bani Sânziana Buruiană? Vedeta a plecat în străinîtate... De necrezut ce tarif are pentru o oră
| Foto: ziareonline.ro.

Sânziana Buruianăs-a mutat în Budapesta cu familia. Acolo, cu toții, o duc excelent.

În cel mai recent interviu, aceasta a dezvăluit cu ce se ocupă în capitala Ungariei. Din câte se pare, ar câștiga bani frumoși, pentru un program scurt de lucru.

În urmă cu mai mulți ani, Sânziana Buruiană era una dintre cele mai apreciate și ofertate asistente TV din România. Între timp, a plecat cu soțul și copiii în străinătate, unde se descurcă foarte bine. În prezent, este angajată la un post de televiziune din Ungaria, unde ar avea un salariu foarte bun.

“Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. (..) Am primit oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a declarat blondina, potrivit click.ro.

Cum l-a cunoscut Sânziana Buruiană pe soțul ei, Nicolae Zuluf

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Invitată la un post de televiziune, blondina a dezvăluit că persoana care i-a făcut cunoștință cu cel care avea să-i devină soț a fost Andreea Tonciu.

“Soțul meu era coleg la fotbal cu Nicolae Mitea, care era împreună cu fosta mea prietenă Andreea Tonciu. Noi eram puțin certate atunci, dar după ce ne-am împăcat, Andreea mi-a făcut cunoștință cu el”, a dezvăluit Sânziana Buruiană.

“La câteva luni de când ne-am cunoscut ne-am spus te iubesc. El mi-a oferit tot ce căutam. Mi-a oferit sprijin, liniște, căldură sufletească”, a mai adăugat ea, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza