De ce Oana Roman nu o place pe Oana Zăvoranu. Bruneta a spus tot adevărul

De ce Oana Roman nu o place pe Oana Zăvoranu. Bruneta a spus tot adevărul
| Foto: impact.ro

După ce le-a criticat pe toate vedetele din România care sunt “influenceri”, Oana Zăvoranu de curând şi-a făcut canal de YouTube și a povestit de ce Oana Roman nu o place deloc. Bruneta a spus tot adevărul, spre surprinderea fanilor!

Războiul dintre cele două vedete nu pare să ajungă prea curând la final. De curând, Oana Zăvoranu a anunţat că, pe canalul ei de YouTube, va apărea o emisiune în care va vorbi despre persoanele din showbiz-ul românesc. Desigur, totul este o parodie, aşa cum ne-a obişnuit “Querida” pe paginile sale de Facebook şi Instagram.

”Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai șmecheră emisiune. Muncim din greu, pregătim teasere pe Insta, Fb, YouTube. Este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul!”, spunea, în urmă cu doar câteva zile, actriţa, potrivit impact.ro.

Oana Zăvoranu a explicat motivul pentru care aceasta nu o place deloc pe Oana Roman.

”O tocăm pe Peppa. Cu asta am ceva pentru că ea e supărată pe mine de când visa la Pepino… că ea visează până când o să fie mai mare decât e… Pentru că eu, la un moment dat, am avut o treabă cu băiatul ăsta și ea de atunci nu mă înghite. Peppa, tu degeaba mi-ai dat mie block, pentru că e ca și cum tu ai fi pe pagina mea în mod curent pentru că lu lumea e atentă la tot ce faci ca să-mi dea motive de râs”, a spus Oana Zăvoranu.

 
 

Comenteaza