Daniela și Culiță Sterp așteaptă momentul nașterii. Când va veni pe lume bebelușul: „Este un bebe mare, dar...”

Daniela și Culiță Sterp așteaptă momentul nașterii. Când va veni pe lume bebelușul: „Este un bebe mare, dar...”
| Foto: wowbiz.ro

Culiță Sterp și Daniela Iliescu așteaptă cu sufletul la gură momentul mult așteptat.

ubita Faimosului de la Survivor România 2021 este pe ultima sută de metri cu nașterea. Medicul i-a spus viitoare mămică că în jur de data de 10 iunie, micuțul ar putea veni pe lume. Într-un vlog postat recent de Culiță Sterp, celebrul artist și iubita lui au vorbit despre ultima vizită la doctor.

Daniela Iliescu a mărturisit că va avea un copil mare de înălțime, lucru care ar trebui să fie de așteptat, în contextul în care amândoi sunt înalți. Culiță Sterp i-a transmis iubitei sale că o apreciază foarte mult pentru că a luat decizia de a naște natural.

Daniela Iliescu: Mi-au spus că o să fie un copil mare. Mic nici nu avea cum. 1,75 cu 1,96.

Este un bebe mare, dar nu prea vrea să vină. 

Culiță Sterp: Eu te apreciez că vrei să naști natural, mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi.

Daniela Iliescu: Nu vreau să vezi. Te traumatizezi și tu și eu, potrivit wowbiz.ro.

Daniela Iliescu   urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului. Iubita lui Culiță Sterp s-a pregătit intens pentru acest moment și este mai mult decât pregătită. Într-una dintre cărțile despre sarcină, Daniela Iliescu a avut surpriza de a primi o scrisoare pe care scria că nu are voie să o deschidă decât cu puțin timp înainte de momentul nașterii.

„Știu că mai ai puțin până să naști. Îmi doresc să ai parte de o naștere blândă, care să îți rămână o amintire extraordinară.

Știu că te gândești la ea cu respirația tăiată. Nu știi ce îți oferă viitorul și senzația este atât de puternică încât uneori uiți să repsiri. Nu! Respiră adânc acum și gândește-te că teama pe care o simți e firească. În acest moment al vieții tale este normal să simți asta. 

dar dacă te îngrijorezi nici nu o să știi de ce ești capabilă. Îți spun că ești mult mai puternică decât îți imaginezi. Trebuie doar să te înarmezi cu multă răbdare, indiferent de cum vei naște, ai grijă de corpul tău și ajută-l să se refacă. A fost atât de bun cu tine încât merită toată iubirea ta.  După ce vei naște, adrenalina îți va invada corpul și te va face să crezi că poți muta munții. Tot adrenalina îți va inunda ochii de lacrimi și zâmbetul nu ți se va mai da jos de pe față vreo câteva ore...”

Comenteaza