Cum s-a îmbogățit, de fapt, Anamaria Prodan. Cu ce a dat lovitura la doar 23 de ani!

Cum s-a îmbogățit, de fapt, Anamaria Prodan. Cu ce a dat lovitura la doar 23 de ani!
| Foto: unica.ro

Anamaria Prodan este o femeie de afaceri respectată în România. Aceasta a povestit despre începutul ei în viață, în domeniul profesional.

Anamaria Prodan (48 de ani) a admis recent că nu a fost de la început inspirată în ceea ce privește afacerile, însă a avut întotdeauna încredere în ea, iar mai târziu a cules roadele determinării sale.

„Eu am încercat foarte multe afaceri. Pe vremea aia mi se părea că pot să merg cu avionul pe stradă. Și mi se părea că tot ce fac eu este bine.

Până m-am lovit de câteva ori, am avut cucuie în frunte. Prima afacere profitabilă am avut-o la 23 de ani. Atunci am început să câștig bani. Dar munceam ca dracii ăia mari”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Spynews.

„Eu am avut marele noroc să pot pleca din România pe timpul lui Ceaușescu. Eram și la 17-18 ani. Când a venit Revoluția, eu deja plecasem dinainte. Începuturile mele au fost în America.

Acolo am învățat business, dar singură, eu am început singură. Am zis că nu lucrez pentru nimeni. Tatăl meu mi-a zis de mică: «Dacă ești deșteaptă, alții trebuie să te urmeze!». Am început cu un business amuzant. Am cumpărat mașinuțe din alea de băgai 20 de cenți și cădeau bomboane.

Luam o pungă de bomboane, gândește-te câte bomboane sunt într-o pungă de M&M. Dădeam pe ea cam 2 dolari. Pentru 25 de cenți, picau 5 bombonele. Dacă nu am dezinfectat la aparatele alea… că nici nu voiam să angajez pe nimeni”, a mai dezvăluit.

În prezent, Anamaria este impresar sportiv și apare ocazional în diverse proiecte de televiziune. Timp de două sezoane, Anamaria a găzduit emisiunea Gospodar fără pereche, difuzată de Pro TV, potrivit unica.ro.

Comenteaza