Culiță Sterp și al Danielei Iliescu și-au botezat fiul. Cine a fost invitat la cel mai important eveniment din viața lor

Culiță Sterp și al Danielei Iliescu și-au botezat fiul. Cine a fost invitat la cel mai important eveniment din viața lor

Culiță Sterp și Daniela Iliescu și-au boteza băiețelul. A fost mare sărbătoare, iar cu toții au fost foarte emoționați.

Micuțul Milan este a fost creștinat la Biserica Sfântul Nicolae, din Hațeg. Nașii băiețelului lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu sunt sora artistului și soțul acesteia. Mult-așteptata zi a sosit, iar toți membrii familiei sunt extrem de emoționați. S-au pregătit intens în ultimele zile, astfel că evenimentul să iasă așa cum și-au dorit. Culiță Sterp a postat primele imagini de la botezul fiului său, Milan. Oamenii importanți din viața artistului au venit să-i fie alături în una dintre cele mai speciale zile din viața sa. Andreei Ciobanu și Marilena Ciucurean, foști concurenți de la „Survivor România”, au venit să-i fie alături. De asemenea, Irisha, Sorin Pușcașu și Ștefan Ciuculescu au confirmat prezența la eveniment.

Pentru ziua cea mare, Culiță Sterp a ales un costum în nuanța olive și cămașă albă, în timp ce fratele său, Iancu, a optat pentru un costum clasic gri. Nașa Ileana, sora lui Culiță Sterp, a purtat o rochie neagră, din dantelă, peste care a pus un sacou accesorizat cu o curea argintie.

După ce fiul său a venit pe lume, fostul concurent de la „Survivor România” s-a gândit la toate detaliile pentru botez. Culiță Sterp a declarat înainte de eveniment, că el nu va cânta la petrecerea de botez a lui Milan.

„Nu cânt la botez, sunt o grămadă care cântă, din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or să fie o grămadă de cântăreți, nu mai cânt și eu. Și asta, cu cântatul, se zicea că poartă ghinion. Bine, eu nu cred că poartă ghinion neapărat, dar mai bine nu. O să mă distrez, o să mă simt bine”, a spus Culiță Sterp în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, potrivit libertatea.ro.

Comenteaza