Culiță Sterp se REVOLTĂ după moartea lui Ion Șmecherul: „Vă rog mult, nu se poate…”

Culiță Sterp se REVOLTĂ după moartea lui Ion Șmecherul: „Vă rog mult, nu se poate…”

Culiță Sterp a făcut un apel către urmăritorii săi de pe rețelele de socializare după ce a primit sute de apeluri în legătură cu moartea lui Ion Smecheru.

Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul. Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. În urmă cu câteva zile, fratele său, Iancu, a postat pe rețelele de socializare un mesaj șocant. Ion Șmecherul, bărbatul pe care cei doi frațoi îl ajutase să își construiască o locuință și care îi amuza pe internauți, s-a stins din viață la doar 34 de ani. Internauții au rămas șocați de această veste, iar în mediul online au curs mii de mesaje de condoleanțe.

În urma acestui eveniment, Raul Zletea, impresarul lui Culiță Sterp, a fost luat cu asalat de telefoanele fanilor artistului. Aceștia au sunat din tot felul de motive care nu aveau legătură cu muzica. Revoltat de această situație, Culiță a simțit nevoia să le adreseze fanilor un mesaj public. Acesta și-a îndemnat urmăritorii să-i trimită mesaje în privat despre subiectele ce-i macină, iar pe impresarul lui să îl sune doar atunci când vor să stabilească o cântare. Culiță a dezvăluit că doar într-o singură zi telefonul lui Raul a sunat de aproape 300 de ori, iar mulți au vrut să afle informații despre Ion Șmecheru.

„Am și eu o rugăminte mare la voi. Numărul de telefon de la mine de aici, de pe Instagram, este doar pentru evenimente. Nu mai sunați, vă rugăm din suflet, pentru orice altă problema în afară de evimente pentru că mă sună băiatul care se ocupă de treaba asta, Raul Zetea, și-și spune că primește telefoane cu subiecte care nu au niciun fel de treabă cu cântatul. Vă mulțumim tuturor celor care înțelegeți și vă rog să sunați doar dacă are legătură cu cântatul. Zilele astea a avut vreo 300 de apeluri în legătură cu Ion Șmecherul, cu orice alt subiect. El nu poate să răspundă de 300 de ori într-o zi, are și el familie. Vă rog tare mult să înțelegeți chestia asta. Ceilalți care aveți altceva de spus, vă rog să ne trimiteți mesaje pe Instagram”, a spus Culiță Sterp la InstaStory, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza