Culiță Sterp s-a dat de gol în direct: „Acum e momentul”. Artistul va fi tată pentru a doua oară?! 

Culiță Sterp s-a dat de gol în direct: „Acum e momentul”. Artistul va fi tată pentru a doua oară?! 

Culiță Sterp își dorește să aibă încă un copil alături de iubita sa Daniela Iliescu.
 

Culiță Sterp și-a găsit sufletul pereche în persoana unei vechi prietene și alături de ea și-a întemeiat familia la care a visat mereu. Astfel, din vara anului trecut, artistul este și tată de băiat, declarându-se cel mai fericit și împlinit bărbat.

Însă, deși nu prea iese la rampă cu aspectele legate de viața sa personală, recent, în cadrul unei emisiuni, a apărut la braț cu mama copilului său.

Prima apariție la TV a blondinei s-a lăsat și cu destăinuiri neștiute până acum despre intențiile cuplului. În primul rând, cântărețul a spus că în vara anului 2023, poate în iunie sau poate în august, în funcție de programul său artistic, va avea loc nunta, una la care nu vor fi mulți invitați, după fastuoasa cerere în căsătorie din Turcia.

Iar apoi, căci așa este planul viitoarei soții, vor să își mărească familia și să îi mai facă băiatului pe care îl au acum un frate sau o surioară.

Cel mai dornic de acest lucru este Culiță Sterp, care deja insistă pe acest aspect, căci timpul trece cu repeziciune. Mai ales că, spune manelistul, este cel mai bine ca venirea pe lume a copiilor să se întâmple cât mai repede, astfel încât atunci când copiii cresc, părinții să fie tot tineri și frumoși. 

„De ce mă dai de gol acum? Eu tot insist, pe bune că tot insist, dar încă nu (nr. nu e însărcinată). I-am spus că vreau cât mai repede (n.r- încă un copil), că acum e momentul. Dacă faci copii cât ești tânăr, eu zic că e mai bine. Să fii și tu tânăr și ei tineri”, a spus Culiță Sterp, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza