Clujeanca Vlăduța Lupău, reacție vulcanică în urma unui comentariu legat de copilul ei: “Ce nu poți tu de...”

Clujeanca Vlăduța Lupău, reacție vulcanică în urma unui comentariu legat de copilul ei: “Ce nu poți tu de...”

Vlăduța Lupău a atras diverse comentarii în mediul online, după alegerea numelui pe care i l-a pus băiețelului său. 

Vlăduța Lupău este o renumită artistă din România, foarte apreciată de către oamenii care îi ascultă piesele. În urmă cu puțin timp, ea a dat naștere primului său copil, iar numele pus a stârnit numeroase reacții pe platformele de socializare. Deși au trecut deja două luni de la specialul eveniment din viața artistei, oamenii nu au încetat să vorbească despre acest subiect.

Artista a reacționat cu replici acide pe o platformă de socializare, în urma unui comentariu al unui internaut, care i-a mărturisit faptul că nu înțelege semnificația numelui copilului ei, totodată, zicând despre el că este un nume ciudat. Mai mult decât atât, i-a adresat o întrebare despre cum îl vor striga copii la școala atunci când micuțul va crește.

”Singurul lucru pe care nu-l înțeleg e numele copilului. De unde ați luat numele ăla ciudat? Cum îl vor striga copiii la școală?”, a fost comentariul unui urmăritor la postarea Vlăduței. 

Vlăduța Lupău nu a ezitat să ofere un răspund în urma întrebării adresate, spunând faptul că nu are niciun drept să o întrebe astfel de lucruri, fiind o decizie personală. Mai apoi, a spus cum îl vor striga copiii, dacă nu vor reuși să pronunțe numele băiețelului ei, Iair.

”Singurul lucru pe care eu nu-l înțeleg este cum tu îți permiți să mă întrebi de ce am pus numele ăsta băiatului meu, adică băiatului meu, nu la al tău, nu a lui ală, nici a lui ăla. Cum o să-l strige copiii la școală? Ce chestie. Ce nu poți tu de grija lui...Cum o sa-l strige? O să-l strige: Bă, băiatule, dacă este așa greu să-l strige Iair. Ca să nu mă mai întrebați de ce am pus numele ăsta. Pentru că așa am vrut eu, așa am vrut eu. Iair este un nume luat din Biblie, este un nume evreiesc. Un nume de creștin. Oare cum o să-l strige? Băi, șefu! Așa o să-l strige”, a spus Vlăduța Lupău, revoltată, pe TikTok, potrivit tiktok.ro.

Comenteaza