Clarvăzătoarea Carmen Harra spune ce s-a întâmplat, de fapt, în Turcia și Siria: „E o mână umană, un...

Clarvăzătoarea Carmen Harra spune ce s-a întâmplat, de fapt, în Turcia și Siria: „E o mână umană, un...

Carmen Harra a spus care este viziunea ei cu privire la dezastrul din Turcia și Siria și îi avertizează pe români.
 

De o săptămână, în Turcia și Siria se duc lupte grele pentru a salva cât mai multe vieți, după ce două cutremure puternice au lovit țările.

În urma fenomenelor, s-au pierdut multe vieții, iar speranța că cineva mai poate fi găsit acum în viață sub dărâmături este din ce în ce mai mică.

Tragedia fiind pusă pe seama dezastrelor naturale, ar spune specialiștii, lucru cu care Carmen Harra nu se arată în totalitate de acord.

Clarvăzătoarea a declarat recent că ceea ce s-a întâmplat în cele două țări poate fi revolta pământului, dar ea simte că, de fapt, la mijloc ar putea fi vorba și de o mână umană, un dezastru prin care s-a trimis astfel un avertisment către omenire despre ceea ce urmează.

“Mie mi se pare foarte ciudat cutremurul ăsta, în felul în care s-a întâmplat și magnitudinea lui. Nu știu dacă e și o mână umană la mijloc, nu numai revolta pământului față de așa ceva.

Deci nu mi se pare că e un simplu cutremur. E ceva mult mai complex aici care s-a întâmplat și simt în intuiția mea că e și o mână umană la mijloc, într-un fel sau altul. Deci e ca un avertisment, vine ca ceva cu dublu tăiș. E mult mai complexă situația decât pare!”,  a declarat Carmen Harra, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza