Ce spune Gabi Bădălău pe la spatele Biancăi Drăgușanu. Fosta soție a făcut declarații șoc: ”A zis că regretă, că ce soție am fost”

Ce spune Gabi Bădălău pe la spatele Biancăi Drăgușanu. Fosta soție a făcut declarații șoc: ”A zis că regretă, că ce soție am fost”
| Foto: spynews.ro.

Gabi Bădălău și fosta lui soție Claudia Pătrășcanu au ajuns astăzi iar în instanță pentu a decide cine va avea custodia copiilor. 

În cadrul interviului oferit pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars, artista a făcut dezvăluiri incendiare despre cuvintele pe care i le-a spus încă soțul său, pe la spatele iubitei sale, Bianca Drăgușanu!

Conform declarațiilor făcute de vedetă, afaceristul a lăudat-o din plin și i-a spus cât de mult regretă situația cu care se confruntă acum!

Mai este puțin și se împlinesc doi ani de la scandalul care a izbucnit între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Cei doi se luptă pentru custodia exclusivă a copiilor și nu par a încheia prea curând securea războiului.

Artista și încă soțul său s-au întâlnit astăzi din nou în fața instanței, pentru a decide ce se va întâmpla cu cei mici.

În cadrul interviului oferit pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars, pe lângă declarațiile despre discuțiile din sala de judecată, Claudia a făcut dezvăluiri incendiare despre cuvintele pe care i le-a adresat tatăl copiilor săi, pe la spatele Biancăi Drăgușanu.

Conform declarațiilor făcute de către artistă, Gabi Bădălău i-a spus cât este de minunată ca și mamă, dar mai ales, că regretă chinul la care a supus-o în toată această perioadă. Claudia a mărturisit că i-ar plăcea ca fiul de milionar să facă toate aceste declarații publice, reușind să răstoarne situația dintre el și Bianca Drăgușanu.

”M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune.

Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță. Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine.

Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cât despre dacă are de gând să-i lase pe cei mici să plece în vacanță cu tatăl lor, Claudia Pătrășcanu a declarat că nu este momentul potrivit, dar mai ales, a ținut să precizeze că nu are încredere în Gabi Bădălău.

În ciuda lucrurilor care se întâmplă între ea și afacerist, vedeta a mărturisit că de o bună perioadă de timp primește liniște și pace.

”La un moment dat, probabil îi voi lăsa. Trebuie să înțelegem că acum copiii sunt foarte mici. Eu sunt foarte responsabilă și mă gândesc, vă dați seama, la ei, dacă sunt bine, ne trimitem mesaje. În momentul de față nu sunt de acord.

Nu am încredere în tatăl copiilor, recunosc. Nu vreau să mă mai întorc în timp. Atât de multă liniște primesc de o bună perioadă de timp”, a mai spus artista.
 

Comenteaza