Ce salariu are bona angajată de Andra și Măruță pentru copiii lor! Filipineza câștigă o sumă colosală

Ce salariu are bona angajată de Andra și Măruță pentru copiii lor! Filipineza câștigă o sumă colosală
| Foto: ziareonline.ro

 Catalin Maruta si Andra au angajat o bona filipineză care să aibă grijă de copiii lor, David și Eva. 

Multa lume se intreaba cat platesc vedetele pentru acest serviciu, iar in acest articol aflati aceste informatii! David si Eva au parte de cea mai buna atentie!

Potrivit cancan.ro, Andra si Catalin Maruta au angajat o bona filipineza in urma cu sapte ani. Femeia a invatat chiar sa vorbeasca limba romana. Vedeta de la Pro TV ii platea in anul 2014 suma de o mie de euro pe luna, informeaza sursa citată.

„Am aceeasi bona, de cinci ani in casa, e filipineza si face deja parte din familia noasta. L-a ingrijit prima data pe David. Acum este bona pentru amandoi, dar se ocupa mai mult de Eva acum. Numai cand baietelului meu ii este foarte dor de ea si ii zice “hai stai si cu mine putin”, atunci eu raman cu fata si sta ea cu fiul meu”, a dezvaluit Andra, în anul 2016.

Bona filipineza e considerata deja parte din familie si e prezenta alaturi de indragitul cuplu in mai toate deplasarile. „Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă. Se înţelege bine cu David şi, de multe ori când ies în parc, se joacă împreună”, a povestit un apropiat al fmailiei Măruță în urmă cu șapte ani, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza