Ce note au luat la BAC vedetele noastră... Fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă

Ce note au luat la BAC vedetele noastră... Fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă

Evaluarea Națională și examenul de BAC au dat bătăi de cap vedetelor noastre din România. 

În urmă cu doar câțiva ani, vedetele de la noi au trecut prin experiența Evaluării Naționale. Unele au obținut note foarte mari, cum ar fi Nicole Cherry, fiul lui Dan Bittman sau Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică.

Pentru fiicele lui Adrian Minune, însă, situația nu a fost atât de bună, căci nu au obținut punctaje mari. 

În 2017, Nicole Cherry susținea probele la Evaluarea Națională, iar mai apoi a fost admisă la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București. Conform fanatik.ro, media ei generală la Examenul Național a fost de 8,25, iar nota de la admiterea la liceu a fost 10.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a susținut Evaluarea Națională în anul 2016, iar media pe care a obținut-o a fost de 8,15. Norocul nu a fost, însă, și de partea fiicelor lui Adrian Minune. Carmen a susținut examenul acum 9 ani, în 2013 și a obținut 5,4 la matematică, iar la limba română 7,55.

Andra, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de la noi, a susținut examenul de Bacalaureat în anul 2005, iar rezultatul a fost extrem de bun.

Soția lui Cătălin Măruță a avut media generală de 9,07, asta pentru că nota la geografie, de 7,07, a tras-o în jos. La limba română și la engleză a obținut nota maximă, adică 10,00.

Și Andreea Tonciu a dat BAC-ul, rezultatele obținute fiind peste așteptări. Focoasa brunetă a avut media generală 8,24, materia la care a obținut cea mai mică notă fiind matematica, acolo unde a fost notată cu 5,55.

Gabriela Cristea, celebra prezentatoare TV, a obținut la examenul de Bacalaureat media generală de 8,85. Pe de cealaltă parte, soția lui Radu Vâlcan, Adela Popescu, a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar nota obținută la Bacalaureat a fost de 9,28, potrivit kfetele.ro.

 

Comenteaza