Carmen Harra și Daniela Gyorfi s-au bătut din cauza unui bărbat celebru! Acum s-a aflat adevărul

Carmen Harra și Daniela Gyorfi s-au bătut din cauza unui bărbat celebru! Acum s-a aflat adevărul

Daniela Gyorfi a povestit adevărul unui incident despre care s-a spus că ar fi avut loc între ea și Carmen Harra din cauza unui bărbat. 

Cu o carieră de peste 20 de ani în showbiz, Daniela Gyorfi poate spunea că le-a văzut, dar și le-a trăit pe toate. Artista a avut mai multe relații amoroase până să-l aleagă definitiv pe George Tal, impresarul ei. Printre bărbații cunoscuți cu care ar fi avut o idilă s-a numărat și celebrul fotograf Gabriel Hennessey, dar și realizatorul TV Titus Andrei, despre care s-a spus că ar fi fost ”disputat” și de Carmen Harra.

Mai mult decât atât, potrivit zvonurilor acelor vremuri, cântăreața și prezicătoare ar fi ajuns să se bată la propriu pentru el! Daniela Gyorfi neagă acum însă aceste speculații.

„În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat. Pentru că nu sunt genul. Într-adevăr, cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva.

Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi…niciodată în viața mea”, a explicat Daniela Gyorfi la „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Daniela Gyorfi a fost mereu o femeie în formă. Artista s-a menținut cum a putut mai bine. Iar acum, la 53 de ani, arată foarte bine în costum de baie. Pentru că a început seria concertelor pe litoral, a profitat de ocazie și a mers și la mare, să prindă puțină plajă, prilej cu care a organizat ad-hoc și o mini ședință foto.

“Nu țin dietă, nu țin nimic, mi-e rușine să spun lucrul ăsta. Într-adevăr, am făcut niște injecții, infiltrații PRP, cu plasmă… În rest, mănânc cât se poate de sănătos și nu fac excese.

Prefer salatele, beau multă apă plată, nu mănânc dulce și sper să reușesc să fac și sport, așa cum mi-am propus. Spre rușinea mea, am 49 de kilograme, spre 50. Dar eu zic că trebuie să mai slăbesc, am o retenție de apă care m-a dat puțin peste cap”, spune Daniela Gyorfi, pentru Ciao.ro.

Comenteaza