Carmen de la Sălciua, dezvăluie detalii din povestea de iubire pe care o trăiește cu un bărbat însurat: Am început să...”

Carmen de la Sălciua, dezvăluie detalii din povestea de iubire pe care o trăiește cu un bărbat însurat: Am început să...”
| Foto: wowbiz.ro

Carmen de la Sălciua spune că și-a pus fericirea pe primul loc și nu mai vrea să bage în seamă gura lumii!

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian, bărbatul care a intrat de curând în viața ei. Celebra cântăreață de muzică de petrecere este toată numai un zâmbet de când a cunoscut adevărata fericire. Carmen și Marian au început să aibă o relație amoroasă de puțin timp, însă lucrurile merg ca pe roate între cei doi îndrăgostiți.

 
Artista a început să fie din nou activă pe rețelele de socializare, după scandalul în care a fost implicată fără voia ei. 

De data aceasta, un internaut a ținut s-o întrebe pe cântăreață de ce unii oameni au fost atât de răi cu ea, atunci când au văzut-o fericită.

Ei bine, Carmen de la Sălciua nu a ezitat să spună ceea ce crede despre acest subiect, susținând faptul că acum își pune fericirea pe primul loc și nu mai ține cont de gura lumii.

Carmen de la Sălciua a mărturisit că nu locuiește împreună cu Marian, pentru că au o relație de două săptămâni, însă a punctat faptul că doar Dumnezeu știe ce se va întâmpla.

” Nu locuim împreună, avem doar două săptămâni, nu știu, pe viitor…Dumnezeu știe ce va fi, noi ne dorim și cu siguranță există o relație frumoasă între noi. Da, mă face să zâmbesc și nu știu, situația prin care trec, îmi pare rău de persoanele implicate. Am petrecut și un mini concediu în Viena”,  a spus Carmen de la Sălciua despre concediul petrecut la Viena, alături de iubitul ei.

Celebra artistă a dezvăluit că ar spune DA, în cazul în care Marian ar decide să o ceară în căsătorie. Întrebat de unul dintre reporterii de la Teo Show, Marian a spus că se gândește la o căsătorie cu Carme, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza