Bianca Drăgușanu este însărcinată?! Vedeta vrea o familie alături de Gabi Bădălău. Dezvăluiri BOMBĂ

Bianca Drăgușanu este însărcinată?! Vedeta vrea o familie alături de Gabi Bădălău. Dezvăluiri BOMBĂ
| Foto: fanatik.ro

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au împlinit un an de relație și se gândesc să facă un copil. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație tumultoasă, iar chiar dacă au trecut prin multe despărțiri și împăcări, aceștia sunt împreună de un an de zile, sărbătorind aniversarea în urmă cu doar câteva zile.

Iată că relația lor se pare că vrea să prindă un alt contur, asta deoarece potrivit informațiilor Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își doresc foarte mult să devină cât mai curând părinți.

Cei doi vor să aibă un copil împreună și ar lucra deja în acest sens la conceperea acestuia. Mai mult de atât, informațiile prezentate la Xtra Night Show mai fac referire și la o posibilă inseminare artificială, asta în cazul în care nu va fi posibilă cea naturală.

Bianca Drăgușanu a spus de nenumărate ori că vrea să devină mamă, asta pentru că își dorește să mai aibă încă un copil. Vedeta are deja o fetiță de 5 ani din relația cu Victor Slav, iar Gabi Bădălău doi băieți din căsnicia cu Claudia Pătrășcanu.

Iar pentru că sunt deja împreună de un an, Bianca Drăgușanu spunea într-un interviu că ar vrea să se și mărite, căci știe sigur că a treia oară va fi cu noroc. Vedeta vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă, însă momentan acest lucru nu va fi posibil, asta pentru că Gabi Bădălău e însurat.

Iubitul ei e într-un proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu de aproape 3 ani, iar nici până în prezent cei doi nu au reușit să se separare oficial și să fie doi oameni liberi din toate punctele de vedere.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se întâlnesc des la tribunal, însă cu toatea astea nu reușesc să ajung la un numitor comun, iar situația, de fiecare dată, e destul de tensionată în fața judecătorilor, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza