Bianca Drăgușanu ar fi bătut una dintre tinerele care au fost la petrecere, acasă la Gabi Bădălău: “Mi-a spart capul”

Bianca Drăgușanu ar fi bătut una dintre tinerele care au fost la petrecere, acasă la Gabi Bădălău: “Mi-a spart capul”

Una dintre domnișoarele care a participat la petrecerea organizată de Gabi Bădălău în apartamentul său, susține că ar fi fost bătută de iubita acestuia, Bianca Drăgușanu.

La petrecere a fost prezent și marele manelist Florin Salam. Tânăra susține că a fost bătută cu bestialitate de bomba showbiz-ului românesc. Iată ce declarații șocante a făcut tânăra!

Deși Gabi Bădălău este în continuare căsătorit cu Claudia Pătrășcanu. Cu toate acestea, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul a organizat zilele trecute o petrecere de lux acasă la el, cu mai multe nume grele din lumea showbiz-ului românesc.

Potrivit informațiilor Acces Direct, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău locuiau împreună în apartamentul respectiv. Cei doi s-au certat, iar blondina ar fi părăsit apartamentul, însă s-a întors în jurul orei 04 de dimineață, pentru a se împăca.

Atunci când s-a întors în apartament, le-ar fi găsit pe acele domnișoare împreună cu iubitul ei, dar și cu Florin Salam. Fetele susțin că au fost bătute cu o bâtă de baseball de către Bianca Drăgușanu.

Tânăra, acuzații extrem de grave la adresa Biancăi Drăgușanu

Tânăra susține că acum are corpul plin de vânătăi și că urmează să depună o plângere la Poliție împotriva Biancăi Drăgușanu. Atunci când fetele au văzut-o pe Bianca Drăgușanu intrând în apartament, ar fi luat-o la fugă pe scări.

”După o oră a apărut Bianca Drăgușanu cu o bâtă de baseball. A vrut să ne bată pe toate. Nu știu cum a aflat că suntem acolo. Ea singură a aflat că eram acolo. Am înțeles că era apartamentul lui Gabi și probabil avea cheie. Prima dată i-a luat pe toți la bătaie. I-a dat și lui Salam, i-a lovit pe toți. Mi-a spart capul, am numai vânătăi. Timp de 15 minute ne-a bătut pe toate cu bâta de baseball, încontinuu”, a povestit tânăra la Acces Direct.

Invitata la petrecerea lui Gabi Bădălău a mai mărturisit că s-a speriat extrem de tare atunci când a văzut-o pe Bianca Drăgușanu intrând în apartament și că nu a știut cum să reacționeze. Bianca Drăgușanu ar fi fugit după ele, în fața blocului, acolo unde le-ar fi bătut cu bestialitate, fără să se gândească la consecințe.

Tânăra a declarat că nu a fost invitată personal la petrecere, ci a mers cu o altă prietenă, chemată de Gabi Bădălău, potrivit spynews.ro.
 
 
 


 

Comenteaza