Andreea Bălan s-a căsătorit la America Express. Cine este partenerul vedetei

Andreea Bălan s-a căsătorit la America Express. Cine este partenerul vedetei

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au căsătorit în cadrul emsiunii America Express.

Telespectatorii de la Antena 1 se pot bucura de un nou episod America Express - Drumul Aurului, dar și de provocările și tensiunile pe care concurenții le întâmpină în cadrul competiției. În această seară, echipele se ''vor căsători'' cu partenerul, asta după ce aceștia au făcut schimb de echipe.

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au căsătorit în Columbia

Andreea Bălan a picat cu Jean Gavril, iar cei doi s-au căsătorit în Columbia. Vedeta a postat pe imaginile de socializare imagini din competiție. Andreea Bălan a mărturisit cu această ocazie că este tot timpul întrebată când va decide să facă din nouă pasul cel mare la altar.

''Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: “Dacă și când te mai măriți?” Și uitați cum m-am casatorit în Columbia în @americaexpressromania cu @jeangavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă și noi am fost cei mai frumoși și happy (n.r. fericiți) miri. Diseară la 20.30 pe @antena1_oficial.'', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Echipele au fost schimbate la America Express. Unii concurenți s-au bucurat, iar alții au fost dezamăgiți de acest lucru. Andreea Antonescu a plecat în cursă alături de Puya. Andreea Bălan cu Jean Gavril, Melinda cu Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu alături de Mikey, Doina Teodoru cu Cătălin Bordea și Bianca Adam cu Dinu Gavril.

„Pe mine nu mă interesează neapărat cu cine am picat, mă deranează faptul că am fost despărțite, pentru că nu îmi place. Sunt obișnuită cu ea, știu cum vorbește, știu cum abordează oamenii, știu când pică ea să o ridic și invers. Suntem așa foarte bine sudate, adică cum să desparți echipa”, a spus Mikey, mama Biancăi Adam, potrivit spynews.ro.
 
 

Comenteaza