Andra, văzută cu un bărbat celebru, imediat ce s-a spus despre ea și Cătălin că divorțează

Andra, văzută cu un bărbat celebru, imediat ce s-a spus despre ea și Cătălin că divorțează
| Foto: ziareonline.ro

Andra a fost surprinsă în brațele unui bărbat extrem de celebru din România, imediat după ce s-a zvonit că ea și Cătălin ar putea divorța.

La doar câteva zile după ce Carmen Harra a prevăzut că Andra și Cătălin Măruță ar putea divorța, frumoasa artistă a fost văzută în brațele altui bărbat extrem de cunoscut, dar și căsătorit ca ea.

Deși relația Andrei și a lui Cătălin Măruță a trecut testul timpului, iar cei doi au o căsnicie frumoasă și doi copii de care sunt extrem de mândri, vestea că Andra și-a pierdut inelul de logodnă i-a făcut pe mulți fani să se îngrijoreze.

Potrivit superstițiilor populare, pierderea inelului de logodnă nu este de bun augur. După 13 ani de căsnicie, Andra și-a pierdut inelul de la Cătălin. 

Ba mai mult decât atât, artista a fost surprinsă alături de un alt artist, Adrian Sînă, cu care este bună prietenă. Cei doi s-au aflat la același eveniment și soțul Ancăi Serea i-a transmis un mesaj lui Cătălin Măruță.

„Dragilor, voiam să vă spun că nu cânt în Timișoara. M-ați întrebat câțiva dintre voi unde mă vedeți, dar nu cânt. În seara asta am venit să vizitez un nou showroom.

Cătălin este la un alt eveniment, în București”, a spus artista, iar Adrian Sînă, la rândul său singur la eveniment, a decis să îi transmită un mesaj lui Cătălin Măruță.

Andra: Am făcut un super-story ca să-l prezint, dar ceva n-a funcționat bine, e prea frumos îmbrăcat. Anca, e pe mâini bune! Nu te-am văzut pe aici, deci...

Adrian Sînă: Andra, ești atât de frumoasă, ești superbă. Cătălin, nu știu de ce ai lăsat-o singură. E un semn ăsta, că și pe mine Ancuța (n.r. Anca Serea) m-a lăsat singur. Cătă, am eu grijă de ea în seara asta, stai liniștit. 

Carmen Harra a povestit că prezentatorul Cătălin Măruță a întreabat-o în 2008 despre relația lui cu Andra.

„El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat în urmă cu câteva zile Carmen Harra, într-o emisiune TV, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza