Anamaria Prodan, ÎNSĂRCINATĂ?! Vedeta a leșinat când a aflat: „Mi-am dorit atât de mult”

Anamaria Prodan, ÎNSĂRCINATĂ?! Vedeta a leșinat când a aflat: „Mi-am dorit atât de mult”
| Foto: wowbiz.ro

Anamaria Prodan a fost foarte fericită când a aflat că este însărcinată cu Bebeto, pe care și l-a dorit foarte mult.
 

Anamaria Prodan este o familistă convinsă și ar fi în stare să facă orice pentru copiii ei. Sexy impresara are două fete din fosta căsnicie cu Tibi Dumitrescu, pe Sarah și Rebecca, și un băiat din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, pe Bebeto. După ce au venit pe lume cele două fete, și-a dorit foarte mult și un băiat, pe care l-a și avut ulterior alături de antrenor. 

Anamaria Prodan traveresează  una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Este nevoită să treacă printr-un divorț care este departe de a se încheia după ce Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Chiar dacă a declarat că nici ea nu se lasă mai prejos și că în viața ei există un bărbat dintr-o altă țară, sexy impresara își dorește foarte mult ca, mai întâi de a-și dezvălui iubitul, să știe că toți copiii ei nu mai sunt în suferință după plecarea tatălui lor.

Cel care resimte cel mai mult aceste evenimente neplăcute este Bebeto, fiul cel mic al impresarei și al lui Reghecampf.

După căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu din care au rezultat două fete, Anamaria Prodan și-a dorit foarte mult să aibă și un băiat. Visul i-a devenit realitate după ce a rămas însărcinată cu Bebeto.

în timpul căsniciei cu Reghecampf. Acela a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, mărturisind că fericirea a fost atât de mare încât aproape a leșinat.

„Când am aflat că sunt gravidă cu Bebe, că mi-am dorit atât de mult un băiat, încât aproape am leșinat. A fost așa ceva: Doamne, Dumnezeule, gata”. De asta nu aș putea niciodată să îl urăsc pe Reghecampf. Mi-a dat cel mai frumos cadou din univers”, a dezvăluit Anamaria Prodan în cadul poscat-ului lui Damian Drăghici, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza