Anamaria Prodan este pregătită să se căsătorească din nou. Cine este norocosul: „Facem nuntă regală”

Anamaria Prodan este pregătită să se căsătorească din nou. Cine este norocosul: „Facem nuntă regală”

Anamaria Prodan a dezvăluit că în viața sa a apărut un nou bărbat, iar acum a vorbit chiar și despe nuntă.
 

Anamaria Prodan este în al nouălea cer. Deși se află în plin proces de divorț, impresara nu s-a dat înlături să vorbească despre noua cucerire din viața sa. Ei bine, după anunțul că și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, vedeta a mai făcut o dezvăluire, aceea despre nuntă, explicând că este pregătită să facă pasul cel mare cu iubitul ei. 

De precizat este că, impresara vrea să facă acest pas, abia după ce se va definitiva procesul de divorț, potrivit declarațiilor ei oferite în emisiunea ”Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, în urmă cu ceva timp.

Sexy impresara a declarat recent că, după ce va termina oficial cu procesul de divorț în care este implicată în acest moment, aceasta și noul iubit se vor gândi să facă pasul cel mare și să-și unească destinele. Mai mult decât atât, în cazul unei petreceri de nuntă, aceasta va fi una regală, fără doar și poate, potrivit spuselor impresarei.

”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a anunțat Anamaria Prodan pentru un post TV.

Nu cu foarte mult timp în urmă, Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea ”Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Astfel, în cadrul ediției, sexy impresara a făcut o serie de dezvăluiri fără perdea, chiar din intimitate, mărturisind că în viața sa există un bărbat, însă acesta nu este român.

"Domnul despre care vorbesc nu este român. Eu am niște principii old fashion, eu până nu divorțez nu o să mă afișez niciodată cu cineva sau să spun vezi că-s gravidă cu nu știu care, vezi că m-am ascuns prin casă cu nu știu care, vezi că m-a prins lumea prin păduri cu bărbați. Asta tot de demnitate și de coloană vertebrală ține. Da, îmi place foarte tare cineva și avem o legătură foarte frumoasă. A înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se termină divorțul.", a povestit impresara, în emisiunea ”Fiță cu Adiță”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza