Anamaria Prodan a plecat definitiv în Dubai?! Vedeta este fericită că a scăpat de stresul din România: „pace”

Anamaria Prodan a plecat definitiv în Dubai?! Vedeta este fericită că a scăpat de stresul din România: „pace”
| Foto: spynews.ro.

Anamaria Prodan a decis să revină la casa ei din Dubai, asta după ce a stat mult timp în România, din cauza scandalului cu Reghe. 

Sexy impresara a postat și primele imagini din luxosul său apartmaent din Țara Șeicilor, transmițându-le și un mesaj fanilor care o urmăresc cu interes.

Anamaria Prodan nu se dă înapoi de la nimic, însă, după mai multe luni de scandaluri, acuzații, replici tăioase și char și vizite la DNA, sexy impresara a decis să ia o pauză de la stres și să revină la luxul și opulența din Dubai, locul său de suflet, unde mereu își găsește alinarea atunci când simte că nu mai poate face față problemelor.

Soția lui Laurențiu Reghecampf este mereu în centrul atenției, fiind o prezență nelipsită din ziarele mondene. Fie că este vorba de vacanțe exotice, imagini rare de familie, declarații de dragoste sau chiar suspinciuni de inifdelitate, blondina le detronează pe toate „divele de carton” și adună toți laurii, orice ar face, spune sau oricum ar apărea în online.

De câteva luni însă, între ea și soțul său, celebrul antrenor Laurențiu Reghecampf, au fost unele neînțelegeri. Pornind totul de la o glumă, s-a ajuns să se discute intens despre divorț. Cu toate acestea, s-ar părea că Anamaria Prodan și vedeta fotbalului sunt încă un cuplu fericit și puternic, în ciuda tuturor specualțiilor, chiar dacă nu s-au mai afișat de ceva timp împreună pe rețelele sociale, înafara unor fotografii vechi, de arhivă. Totuși, in imaginile postate recent de divă pe Instagram, Laurențiu Reghecampf nu apare nicăieri, deși fotografiile au fost făcute direct din dormitor.

Putem crede că antrenorul ori nu avea dispoziția necesară pentru a face poze, ori poate era ocupat, ori nu și-a însoțit soția la casa lor din Dubai, lăsând-o doar pe aceasta să se bucure de liniștea din Țara Șeicilor, potriviti spynews.ro.

Comenteaza