Alexandra Stan făcută praf de Cătălin Măruță: „Dacă are probleme. E o ....”. Prezentatorul n-a putut fi calmat

Alexandra Stan făcută praf de Cătălin Măruță: „Dacă are probleme. E o ....”. Prezentatorul n-a putut fi calmat
| Foto: cancan.ro.

Cătălin Măruță a decis să-i dea replica Alexandrei Stan după ce aceasta l-a pus într-o lumină proastă, când a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici.

Într-o discuție cu Lora, în timpul emisiunii sale, Cătălin Măruță a adus-o în discuție pe însăși Alexandra Stan, artista care l-a acuzat că a mințit despre ea în presă. Măruță s-a arătat vizibil deranjat de acest subiect, iar Lora a încercat pe cât se poate să îl calmeze, în direct.

Măruţă: Dacă are probleme de sănătate, din toată inima, mă rog să îi fie bine. Nu poţi să ne acuzi pe noi, mai ales că erau glume. Dintr-odată te schimbi aşa?

Lora: Cine ştie, poate s-a întâmplat ceva

Măruţă: Mă uitam la tine cum povesteai despre mesajele acelea de hate de la oameni şi simţeam acelaşi lucru.

Lora: Nu trebuie să iei lucrurile personal

Măruţă: Şi eu am familie copiii şi nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut

Lora: E o durere acolo.

După pauza publicitară, Cătălin Măruță a continuat subiectul și a mărturisit că Alexandra Stan a mințit cu tot ce-a spus în presă, creând, din spusele lui, o poveste total falsă, motiv pentru care prezentatorul a asigurat că va aduce dovezi în acest sens.

„A spus nişte minciuni, azi vrem să vă arătăm şi imagini şi ce a făcut la noi în platou. Povestea asta pleaca de la un mesaj pe care o sa vi-l citesc mai târziu.”, a spus Măruță în direct, la Pro Tv.

Celebra blondina nu s-a mai putut abţine şi a făcut publică o conversaţie între ea şi Cătălin Măruţă. Cântăreaţa a ţinut totodată să sublinieze faptul că nu vrea să mai apară niciodată în emisiunile pe care acesta le moderează.

„Zilele trecute, am avut o intamplare cu Maruta. Si m-a suparat foarte, foarte tare, pentru că eu la Catalin tineam foarte mult, si la Andra si niciodata nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie asa..adica cu toate ca multa lume vorbea despre el, ca ce face el la TV. A facut niste chestii foarte urate, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate ca i-am zis sa-l dea peste  data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niste lucruri despre mine foarte nasoale. Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul ca nu o sa pot sa fac copii un an, iar daca fac oricum e challenging, adica pot sa-mi dereglez glanda hipofiza si sa fac tumoare si sa mor.

Si el scria ca nu-mi mai acopar burta, ca sunt insarcinata si chestii d-astea. Si sincer, mi s-a parut ofarte urat din partea lui si n-o sa mai vorbesc niciodata si nu sa o mai merg niciodata la Catalin Maruta, in nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta…”, a spus artista vizibil deranjată de situaţia creată, potrivit cancan.ro.

Comenteaza