Adela Popescu, ceartă de zile mari cu mama lui Radu Vâlcan! De ce a fost deranjată soacra vedetei: „Îmi spune că ne batem joc”

Adela Popescu, ceartă de zile mari cu mama lui Radu Vâlcan! De ce a fost deranjată soacra vedetei: „Îmi spune că ne batem joc”
| Foto: wowbiz.ro

Adela Popescu a povestit în direct, un episod din viața ei care o implică și pe soacra acesteia, mama lui Radu Vâlcan. 

Adela Popescua dezvăluit în trecut că are o relație extrem de bună cu mama partenerului ei de viață, Radu Vîlcan, doar că se pare că aceasta a fost certată în urmă cu puțin timp de femeie.

Care a fost motivul pentru care soacra ei i-a atras atenția? Ei bine, prezentatoarea TV a povestit totul cu lux de amănunte, în cadrul emisiunii pe care o prezintă! Iată de la ce a pornit totul! 

Prezentatoarea TV a dezvăluit că ea și socra ei se înțeleg de minune și niciodată nu au existat probleme între ele două.

Cel puțin până de curând, când mama lui Radu Vâlcan i-a transmis un mesaj Adelei Popescu. Femeia s-a arătat total nemulțumită de modul în care nora ei se comportă cu colegul ei de emisiue, mai exacu cu Shurubel.

Adesea, ea și Bogdan Ciudoiu fac tot felul de glume la adresa acestuia, iar soacra blondinei s-a arătat total nemulțumită de cum cei doi îl tratează pe coprezentator. Și fără să stea prea mult pe gânduri a pus-o la punct pe Adela Popescu. 

„Soacra mea îmi spune că ne batem joc de bietul Shurubel și să nu mai facem asta. Avem numai cazuri sociale aici”, a povestit Adela Popescu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Adela Popescu l-a șicanat dur pe  Radu Vâlcan, după ce bărbatul a ales să pună deoparte mașina de bărbierit și să opteze pentru o noua înfățișare. Rezultatul nu i-a căzut deloc bine actriței, căci i-a spus pe șleau soțului său că nu îi place cum îi stă așa. Mai mult, vedeta a insistat atât de mult pe acest subiect, încât Radu s-a simțit deranjat la un moment dat.

Ca să-l împace, prezentatoarea TV a încercat să-l complimenteze după aceea pe bărbat, pentru a-l îndupleca: 

„Adela Popescu: Vreau să dau aici, în fapt, de față cu toată lumea.â

Te-am rugat frumos să nu îți mai lași cioc, că nu îți stă bine. Uite, serios, chiar nu îți stă bine, să zică și oamenii ăștia

Radu Vâlcan: Iubire, nu mi-am lăsat cioc, mi-ai spus la un moment dat, m-am bărbierit.

Adela Popescu: Te-am rugat să nu îți mai lași cioc, iubitule! Nu-ți stă bine! Uite, îți zice și Adrian!

Radu Vâlcan: Ok.

Adela Popescu: Dar nu te supăra acum, scumpule! M-ai înțeles greșit! Scumpete, ești superb, serios, cu sau fără cioc! Mamă, dar uite acum, că mă uit mai bine, chiar îți stă super!", a fost conversația celor doi, postată și în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza