Momente grele pentru Andra după infectare: „Am început să tușesc foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul”

Momente grele pentru Andra după infectare: „Am început să tușesc foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul”
| Foto: playtech.ro

Andra a transmis noi detalii cu privire la starea sa de sănătate după ce a fost depistată cu noul coronavirus.

Deja aflată în izolare de câteva zile, vedeta le-a spus admiratorilor săi că astăzi și-a pierdut și gustul și mirosul, dar se simte mai bine decât în zilele care au trecut și care au ținut-o la pat.

”Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul.

Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, le-a spus Andra fanilor săi de pe Instagram, potrivit romanibuni.info.

Vedeta le-a mai spus fanilor că în această săptămână ar fi trebuit să filmeze un nou videoclip, dar iată că virusul le-a dat planurile peste cap. Acum totul e pus pe pauză, dar atunci când își va reveni va trece din nou la treabă, așa cum ne-a obișnuit!

Familia Măruță se află în aceste momente în izolare, iar cântăreața îi îndeamnă pe fani să aibă grijă de sănătate lor, să respecte toate regulile, iar în cazul în care sunt infectați cu COVID-19 să țină cont de sfaturile medicilor!

Comenteaza