Vlad Voiculescu a fost demis de Florin Cîțu. Cine va fi ministrul interimar al Sănătății

Vlad Voiculescu a fost demis de Florin Cîțu. Cine va fi ministrul interimar al Sănătății

Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. 

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu,  a fost demis de premierul României, Florin Cîțu, în urma discuțiilor pe care le-a avut cu Dan Barna, liderul USR-PLUS, miercuri dimineață. De asemenea, Dan Barna este cel care va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

Florin Cîțu a stat de vorbă, miercuri dimineață, cu președintele României, Klaus Iohannis, spunându-i dorința sa de a-l demite pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Șeful statului ar fi fost de acord cu propunerea lui Cîțu.

„ Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, este anunțul făcut de Florin Cîțu, acum puțin timp.

Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost demisă din funcție de premierul României. Decizia lui Cîțu a venit la doar o zi după ce secretarul de stat, Andreea Moldovan, a semnat un ordin de ministru care prevede noi criterii de carantinare a unei localități, ordin publicat apoi în Monitorul Oficial, fără acordul lui Florin Cîțu, premierul României potrivit wowbiz.ro

Comenteaza