Informație de ultimă oră! Ce s-a întâmplat cu FLORIN CÎȚU! Anunț cumplit....

Informație de ultimă oră! Ce s-a întâmplat cu FLORIN CÎȚU! Anunț cumplit....
| Foto: capital.ro

Potrivit unor informații pe surse, liberalii sunt deciși să facă o mutare decisivă și să ia o decizie radicală în interiorul partidului. 

Nicolae Ciucă a decis! Liberalii se adună într-o ședință de urgență, miercuri dimineață, la sediul partidului. Ei au de gând să-l treacă pe Florin Cîțu pe linie moartă. Mai exact, liberalii au hotărât să îl schimbe pe Florin Cîțu de la șefia Senatului.

Mutarea decisivă se va petrece la ora 9:30. Liberalii au fost convocați într-o întâlnire de urgență, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Ei ar urma să-l schimbe pe Florin Cîțu de la șefia Senatului. Această mișcare vine după ce Florin Cîțu a fost schimbat și din funcția de președinte interimar al filialei sector 3 PNL.

Miercuri dimineață, de la prima oră, toți senatorii Partidului Național Liberal au fost convocați la o ședință a grupului senatorial la ora 9:30. De asemenea, premierul și președintele PNL, dar și secretarul general al PNL, Lucian Bode, au cerut prezență obligatorie pentru toți senatorii, miercuri în plenul Senatului, la ora 12:00.

Florin Cîțu va fi schimbat din funcția de președinte al Senatului, în ultima zi din această sesiune parlamentară și în locul lui ar urma să fie propusă și susținută Alina Gorghiu. Ea ar urma să fie președinte interimar pe timpul vacanței parlamentare, urmând ca în septembrie, când începe sesiunea parlamentară, să fie pus un nou președinte al Senatului în locul lui Florin Cîțu, potrivit capital.ro.

Comenteaza