Decizie definitivă în cazul psihopatei care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Decizie definitivă în cazul psihopatei care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Antoanela Grigoraș, femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida, rămâne după gratii.

Într-o încercare disperată de a ieși din nou de la balamuc, pentru a comite noi fapte, Antoanela Grigoraș a contestat decizia de internare forțată la Psihiatrie, însă, de data aceasta, judecătorii au fost de neînduplecat.

„Respinge ca nefondată contestația formulată de contestatoarea GRIGORAȘ ANTOANELA JAQUELINE și menține încheierea contestată.Obligă inculpata la plata sumei de 400 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au decis, recent, magistrații.

Anterior, instanța a admis cererea procurorilor, de o interna cu forța pe individă, după ce a recidivat. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Dispune internarea medicală provizorie nevoluntară a suspecta GRIGORAŞ ANTOANELA-JAQUELINE într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii.

Onorariul avocatului din oficiu Bălănoiu Victoria-Alexandra, în cuantum de 340 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei, potrivit delegației nr.121599/18.11.2022, emisă de Baroul București. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la pronunţare”, a fost decizia atacată, rămasă definitivă.

În urmă cu doi ani, când era închisă în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri din județul Iași, Antoanela Grigoraș a mărturisit reporterilor SPYNEWS că ar putea ieși oricând, dacă își găsesște un tutore. „Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și... gata!

Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (...) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat Antoanela Grigoraș în exclusivitate pentru SPYNEWS, din spatele gratiilor, în timp ce o angajată a spitalului de psihiatrie asista la conversație, potrivit spynews.ro.

Comenteaza