CE I-A FĂCUT părintele Visarion Alexa femeii care l-a acuzat: ”A introdus mana în...”

CE I-A FĂCUT părintele Visarion Alexa femeii care l-a acuzat: ”A introdus mana în...”

Părintele Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar pentru 60 zile după ce a fost suspectat că ar fi agresat sexual o enoriașă.

Procurorii oferă mai multe informații despre modul în care ar fi avut loc presupusul incident. Potrivit anchetatorilor, Visarion Alexa ar fi agresat-o sexual pe femeia în vârstă de 37 ani după spovedire, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apără.

„Se efectuează cercetări cu privire la fapta unei persoane care la data de 23.04.2022, în jurul orelor 16:00, prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, după ce a procedat la spovedirea acesteia şi în timp ce se aflau în altarul de vară din curtea unei biserici din Bucureşti, a agresat-o sexual pe persoana vătămată prin aceea că a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasupra şi pe sub bluză, a introdus mâna în zona vaginului şi a atins-o şi mangâiat-o pe aceasta, după care a prins cu putere mâinile persoanei vătămate, le-a îndreptat în zona penisului și a început să le frece de penis pe deasupra hainei preoțești, fapta ce întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de Agresiune sexuală”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă judecătoria Sector 6.

Părintele Visarion Alexa de la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh” din cartierul Militari se află în centrul unui scandal de proporţii după ce o enoriaşă l-a acuzat de agresiune sexuală. Au apărut o serie de detalii incredibile în cazul femeii agresate sexual de preotul Visarion Alexa.

Acesta a fost zilele trecute reținut de poliție și pus sub control judiciar. Mai mult, el nu mai are voie să slujească și nici să se apropie la mai puțin de 300 de metri de victima sa. Șocant ce i s-a întâmplat femeii de 37 de ani înainte de agresiunea de la spovedanie, în urma apariției unor stenograme din dosar.

Incidentul teribil a avut loc acum câteva luni, chiar în timpul spovedaniei, iar preotul şi-a recunoscut fapta, ceea ce a produs un şoc imens printre enoriaşi, dar şi printre prietenii duhovnicului, care ştiau că părintele are o familie fericită, o soţie pe care o iubeşte şi patru copii, potrivit capital.ro.

Comenteaza