O asistentă medicală de 24 de ani a fost împușcată de logodnicul său. Bărbatul s-a sinucis lângă ea

O asistentă medicală de 24 de ani a fost împușcată de logodnicul său. Bărbatul s-a sinucis lângă ea
| Foto: observatornews.ro

O asistentă medicală, a fost ucisă la 24 de ani chiar iubitul său. Cei doi voiau să se căsătorească. 
  

Crima înfiorătoare, urmată de sinuciderea bărbatului, a avut loc pe 12 septembrie, la după ora 1.00, în Hînceşti, Moldova. Alarma a fost dată de tatăl fetei, care a anunţat că logodnicul ei a venit la ei acasă şi i-a ameninţat pe toţi cu moartea.

Bărbatul de 53 de ani a fugit din locuinţă, însă în urma lui a auzit mai multe împuşcături. Ana a murit imediat, la fel şi logodnicul său, în vârstă de 28 de ani, care s-a împuşcat cu aceeaşi armă deţinută legal.

Tânăra lucra la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Conducerea instituției a publicat, pe 13 septembrie, un mesaj de condoleanțe.

„Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală superioară în Departamentul Primiri Urgențe.

Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos”, se arată în mesaj.

O aproapiată a fetei a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant: „De știai... că cel mai iubit de tine... Te va lua de lânga noi.... de știai draga mea. Scumpa și iubita mea colegă, prietenă si iubit copil al familiei tale. Te rog, Iartă-mă. Dumnezeu să îți așeze sufletul cu cei drepți”.

Ana Fantaziu era originară din localitatea Fundul Galbenei, raionul Hâncești. Aceasta a studiat la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar în 2019, după absolvire, și-a început activitatea la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, scrie newsmaker.md, citat de observatornews.ro.

Comenteaza