O adolescentă de 16 ani a murit pe loc în Italia, după un accident înfiorător

O adolescentă de 16 ani a murit pe loc în Italia, după un accident înfiorător
| Foto: observatornews.ro

Tragedie în Italia, sâmbătă seară, lângă centrul comercial Forum, din Palermo, acolo unde o adolescentă româncă a murit într-un teribil accident rutier.

Andreea Elena Romanașu avea doar 16 ani şi era elevă la un liceu cu profil artistic din Bagheria.

Nenorocirea a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21.30.

 Din primele informaţii, fata se afla se afla la bordul unui Fiat 500X, de culoare albastră, condus de un alt tânăr. Din motive încă necunoscute, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit de mai multe ori gardul metalic de protecție.

Potrivit observatornews.ro, accidentul a avut loc de-a lungul șoselei care leagă joncțiunea autostrăzii Villabate de centrul comercial din zona Brancaccio.

În urma impactului extrem de puternic, Andreea a fost aruncată din maşină şi a căzut pe asfalt.

La locul a tragediei au ajuns rapid şi echipajele de prim-ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fată, fiind nevoiţi să declare decesul.

Șoferul mașinii, M.G., în vârstă de 21 de ani, a scăpat doar cu câteva vânătăi. Ca măsură de precauție, a fost dus la spital unde a fost supus analizelor medicale.

Poliţia a confiscat maşina, în vederea efectuării unor investigații suplimentare care ar putea clarifica cauzele accidentului. 

Comenteaza