Experiență de coșmar. Artista care a recunoscut că a fost agresată sexual

Experiență de coșmar. Artista care a recunoscut că a fost agresată sexual

Demi Lovato a recunoscut că a fost agresată sexual de un traficant de droguri. Asta s-a întâmplat în 2018 când aceasta era să-și piardă viața de la o supradoză de droguri. 

Vedeta de 28 de ani mărturiseşte că a fost întrebată de medicii din spital când s-a trezit dacă a avut relaţii sexuale consensuale. 

„Mi-am amintit cum el era el întins deasupra mea, aşa că am spus„ da ”, a spus Lovato. Cântăreaţa a fost găsită goală şi singură în casa ei de către propria asistentă, care a chemat o ambulanţă în dimineaţa următoare. 

„Abia la o lună după această poveste mi-am dat seama că nu aveam starea de spirit pentru a lua această decizie ”, a spus ea. „Acest tip de traumă nu dispare peste noapte”.

Lovato le vorbeşte fanilor săi şi despre despre drogurile care au trimis-o la spital. "Mi-aş dori să pot spune că ultima noapte în care am atins heroina a fost cea din noaptea supradozajului meu, dar nu a fost", a recunoscut ea, dezvăluind că a luat din nou droguri la o lună după cele două săptămâni petrecute în spital.

Această noapre de coşmar nu este însă singura din viaţa artistei. "În adolescenţă, am fost într-o situaţie semănătoare. Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol viol", susţine ea. Ba mai mult, solista mărturiseşte că a trebuit să îl revadă pe cel care a făcut asta, pentru că era vorba de un coleg. Lovato susţine că îşi dorea să rămână virgină până la căsătorie şi că visa la o noapte romantică, dar nu s-a putut bucura de asta, pentru că toate visurile i s-au spulberat la 15 ani.

Demi admite că nu s-a depărtat în totalitate de dependenţele sale, pentru că încă fumează marijuana şi bea alcool, potrivit okmagazine.ro.

Comenteaza