Zodiac chinezesc: joi, 17 iunie. Ce zodie își va găsi astăzi sufeltul pereche

Zodiac chinezesc: joi, 17 iunie. Ce zodie își va găsi astăzi sufeltul pereche
| Foto: fanatik.ro.

Astrologii anunță că ziua de astăzi va fi una grea pentru unii nativi. Însă, pentru alții este momentul potrivit de a-și găsi sufletul pereche.  

Șobolan
Ai parte de unele probleme în familie. Trebuie să vă strângeți toți și să discutați, poate împreună le veți găsi o rezolvare. Încercați să evitați subiectele care pot crea tensiuni.

Bivol
Sunt multe lucruri de pus la punct acasă. Trebuie să faci unele schimbări de decor sau să renovezi un spațiu, iar acest lucru îți ocupă tot timpul liber. Termini ziua mai obosit ca niciodată.

Tigru
Ziua vine cu cheltuieli. Ai de făcut pregătiri pentru un eveniment familial și mai trebuie să cumperi unele lucruri. Este posibil să faci drumuri suplimentare, nu vei găsi totul în același loc.

Iepure
Ai nevoie de o schimbare și cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci e să o ceri. Ți s-a promis de multă vreme o discuție cu privire la viitorul tău în companie și e cazul să o stabilești, amânarea te va face să ai senzația că nu evoluezi.

Dragon
Ziua este marcată de calcule și analize financiare, dar ai parte de companie. Partenerul de viață vrea să vadă cum stați cu banii pentru a vă hotărî unde plecați în concediu. Discuția va fi una lungă.

Șarpe
Plănuiești o mică evadare pentru sfârșitul săptămânii și trebuie să rezolvi unele mici probleme înainte. Termini treaba rapid, mânat de dorința de a respira aer curat și a avea câteva momente de relaxare.

Cal
Vin vești bune în plan sentimental. Vei întâlni un om care îți atrage atenția în mod deosebit. Sunt multe șanse să descoperi că este cel pe care îl căutai, iar interesul îți este împărtășit.

Capră/Oaie
Sănătatea îți va face probleme astăzi. Sunt semne de extenuare. Ai nevoie de un concediu și ar fi bine să faci și un drum pe la medic.

Maimuță
Vin vești bune. Vei obține niște bani, fie sunt restanțe salariale, fie un bonus. Partea mai puțin bună e că nu vei reuși să-i păstrezi prea multă vreme, trebuie să cumperi unele lucruri pentru casă și vei da o tură prin magazine.

Cocoș
O discuție cu partenerul de viață îți lasă un gust amar. Sunt probleme vechi care nu și-au găsit rezolvarea și, dacă niciunul dintre voi nu e dispus să facă un compromis, situația nu se va îmbunătăți.

Câine
Ai parte de o surpriză. Partenerul de viață s-a gândit că ai nevoie de o pauză și de o mică evadare din cotidian, așa că a organizat o mică excursie pentru weekend. Mai aveți de pregătit doar bagajele.

Mistreț
Este o zi aglomerată și ai multe lucruri de rezolvat atât la locul de muncă, cât și acasă. Ai obosit și există posibilitatea să nu faci față singur tuturor provocărilor. Ai putea să le ceri ajutor oamenilor din jur.

sursă: fanatik.ro.

Etichete
Comenteaza