Zodiac chinezesc 2024. Ce zodii vor primii niște bani dintr-o sursă neașteptată! Previziunile complete ale Ancăi Dimancea

Zodiac chinezesc 2024. Ce zodii vor primii niște bani dintr-o sursă neașteptată! Previziunile complete ale Ancăi Dimancea
| Foto: ciao.ro

Anca Dimancea a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada următoare.

Zodiac chinezesc 2024. Pe data de 10 martie am intrat în luna de Iepure, care se va încheia pe 8 aprilie și care vine cu o serie de noi provocări pentru zodii, anunță Anca Dimancea.

Sobolan
O duc bine financiar, profesional și e bine să urmăriți, să fiți atenți la ce șanse se ivesc, să nu le dați cu piciorul, pentru că pot apărea niște lucruri minunate acum. Singurul impediment ar fi doar în anumite zile, în care trebuie să încercați să nu vă enervați. Trebuie multă grijă în ziua de 16, 19 martie.

Bivol
Pot avea probleme legate de trădări, minciuni la adresa lor, atenție la accidentări la cei care merg la sală sau practică un sport. Din păcate, ca zodie Iepurele nu-i ajută în mod special, dar există remedii. Au steaua 6 în acest an, foarte benefică, dar când se întâlnește cu steaua 7, cea lunară, e foarte rău, pentru că poate avea probleme de sănătate, răceli, gripe, probleme ale aparatului respirator și poate da și accidentări. Atenție la cei care lucrează în construcții. Evitați purtarea culorilor de pământ în această lună.

Tigru
Este o lună în care ei se pot dezvolta, au creativitate mare, pot avea parte de o creștere chiar și la job, însă trebuie să stea în gardă, pentru că Iepurele le poate aduce probleme emoționale, pot fi dezamăgiți, să aibă o tristețe, ceva care nu le convine. Nu se simt împliniți total, au și steaua 7 care nu e prietenă deloc pentru nimeni. Cei care se știu cu probleme de sănătate, tratați-le. Mai sunt posibile și furturi mici.

Iepure
Ne reîntâlnim cu o stea, energie, care nu le-a făcut deloc plăcere, steaua 2 a bolilor. Norocul lor este că Iepurele le aduce energie, dar atenție ce faceți cu ea. Poate fi vorba despre îmbolnăvirea relației sau o problemă de sănătate minoră, care poate să se agraveze, dacă nu e luată în seamă. Pentru cei care lucrează în spital, păziți-vă și voi sănătatea.

Dragon
Luna de Iepure le este dușman ascuns, cei care au procese, grijă, pentru că s-ar putea să nu iasă așa cum vor ei. Trebuie să aibă grijă la sănătate tot anul. De la certuri, conflicte, vă puteți enerva atât de tare, încât vă poate fi afectată și sănătatea. Tot anul e de evitat orice culoare de pământ, ori să le combinați cu alte culori.

Șarpe
Ei împart energia cu Dragonii, pot să fie mici certuri, conflicte, fie la locul de muncă, familie. În parteneriate pot fi certuri. Nu trebuie să țină în ei, să încerce să vorbească cu cineva, să delege pe cineva să le rezolve problemele. Nu trebuie să forțați nota, să trageți de voi foarte tare.

Cal
Deși sunt afectați în acest an destul de tare, în această lună le vine o stea a prosperității, însă Iepurele nu le dă liniște. E bine să aibă o atenție sporită la finanțe, cheltuieli. Banii vin, dar puteți să-i pierdeți, cheltuiți. Trebuie multă atenție la cum împărțiți banii pe fiecare aspect în parte.

Oaie
Cea mai bună lună din an pentru ele. Excepțional, nu am ce să spun foarte mult, este o energie a succesului și victoriei, cu o stea anuală foarte bună de prosperitate, steaua 9. Dacă vor să se întâmple mai repede anumite victorii, să demareze încă de la începutul lunii ce își doresc. Trageți tare din toate punctele de vedere, chiar vor fi rezultate.

Maimuță
Este tot o lună foarte bună, doar că Iepurele nu vă ajută. Aveți și voi steaua victoriilor, trebuie să profitați de această energie, care se manifestă mai ales în plan profesional, poate apărea o mărire de salariu, oportunități. Dacă vreți mărire, abordați problema cu diplomație.

Cocoș
Au steaua de succes profesional, de finanțe bune, dar nu știu dacă vor curge banii, pentru că e lună de Iepure. Au intuiție, inspirație, parte de mentori, de oameni de bine în viața lor, care le arată drumul, ei trebuie doar să asculte. Pot fi și puțin confuzi.

Câine
Sunt în lună de prieten secret, însă trebuie să aibă grijă la sănătate. Multă grijă la relații, să nu fiți impulsivi, să nu răspundeți la provocări nejustificate și nesemnificative. Aveți o stea minunată în acest an.

Mistreț
Este destul de bine afectat, aveți zodie de aliat, vă dă energie. Nu trebuie să neglijăm steaua 5, care poate să scotă capul când te aștepți mai puțin. Pot avea pierderi financiare, atenție la sănătate, mai ales cei vârstnici.

sursa info: România Tv

Comenteaza