Semnele zodiacale cu secrete și vieți duble, potrivit astrologilor

Semnele zodiacale cu secrete și vieți duble, potrivit astrologilor

Iubirea nu este pentru oricine iar unii nativi din zodiac se pare că sunt predispuși spre a avea vieți duble.

Fecioară
Atenția vorace a Fecioarei pentru detalii le face mai ușor să trăiască două vieți. Capacitatea lor de a organiza informațiile, de a acorda o atenție deosebită micilor detalii și de a spune și de a compartimenta informațiile fac posibilă o realitate dublă", spune Lauren DeGolia, astrolog citat de Bestlifeonline.ro.

Aceste semne de pământ sunt introvertite și, prin urmare, secretoase. Și, deși pot fi incredibil de secretoși, nu o vor face pentru a face rău nimănui.

„Dacă o Fecioară trăiește o viață secretă, nu o face din răutate”, adaugă DeGolia. „Condusă de planeta Mercur, care guvernează mentalitatea și gândirea, energia Fecioarei poate intra în psihicul unui nou rol sau personaj în viața lor cu ușurință și plăcere.”

Vărsător
„Vărsătorul este încă unul dintre acele semne care pot fi alunecoase când vine vorba de a spune adevărul”, spune Stina Garbis, astrolog la psychicstina.com.

Nativii Vărsător sunt cunoscuți pentru că sunt prietenoși și plini de creativitate, ceea ce ajută latura lor misterioasă să iasă și mai mult la iveală. Când vine vorba de a trăi o viață secretă, acest semn profund inteligent excelează în a ascunde adevărul. Dar, la fel ca însuși eroul Clark Kent, alias Superman, un Vărsător ar prefera să-și folosească secretele pentru a face bine, nu pentru rău.

Leu
Leii sunt cunoscuți pentru încrederea și dragostea lor de a fi în centrul atenției, dar asta nu înseamnă că nu au un lucru sau două de ascuns.

„Leii conduc cu inima și, de asemenea, cu un pic de dramă, căutând să trăiască două realități foarte diferite pentru a îndeplini părți din ei înșiși, care au simțit că le lipsesc (fie conștient, fie inconștient)”, spune DeGolia.

Leii sunt fantastici la a juca orice personaj le place. „Aceste două personaje ar putea fi un agent CIA cu o casă perfectă în suburbii sau cineva care trăiește o realitate online sau o persoană care nu se potrivește cu realitatea lor actuală”, adaugă DeGolia.

Gemeni
Ei pot gestiona dualitatea mult mai bine decât alte semne”, spune Garbis. „Este un lucru obișnuit ca gemenii să aibă două laturi foarte distincte ale personalității lor, în funcție de mediul în care se află.”

Probabil că nu va fi o surpriză pentru mulți să găsească Gemeni pe această listă, deoarece aceștia sunt cu două fețe și pot fi complotiști.

„Sunt grozavi la miciună, a ascunde adevărul și sunt minți uimitoare din spatele vieții duble”, spune Garbis.

Scorpion
Sunt cunoscuți pentru că sunt misterioși, așa că este posibil să nu știi niciodată ce se mai întâmplă cu ei. Nici măcar cei mai apropiați de Scorpion nu vor putea să-i simtă. Ei vor folosi adesea unelte care să ascundea parole și numeroase e-mailuri, astfel încât să nu fie niciodată expuși.

Rac
Sunt neobișnuit de tăcuți și secretoși. „Crabii ies doar noaptea, știu să navigheze și să manevreze, ducând o viață pe care nimeni nu o cunoaște bine”, spune Lisa Stardust, autoare și astrolog expert.

Nu ar fi exclus ca un Rac să te șocheze atunci când îi afli secretele.

 „Poat fi foarte buni la ascunderea unei vieți amoroase secrete, în care într-o viață sunt mama îndrăgostită, iar în cealaltă viață, sunt iubite pasionale.”

Capricorn
În fruntea listei se află Capricornii, care au o latură mult mai întunecată când vine vorba de secretele lor și pot fi destul de rău intenționați.

„Datorită dorinței de succes, combinată cu o natură autoritară obsesivă și strategică, un Capricorn ar putea fi cu ușurință un criminal secret”, spune doamna IGee de la Higher Vibes Online, expertă în spiritualitate.

Capricornii sunt, de asemenea, extrem de loiali, ceea ce explică de ce „sunt maeștri în a-și ascunde adevăratele sentimente și ar ucide în secret în numele iubirii, al loialității și al protecției familiei”, spune doamn

Comenteaza