Horoscop Neti Sandu: miercuri, 24 noiembrie. Ce zodie va începe un nou proiect

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 24 noiembrie. Ce zodie va începe un nou proiect
| Foto: fanatik.ro

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 24 noiembrie anunță noutăți în plan profesional pentru o parte dintre nativi.

Berbec
Se poate să cumperi ceva pentru garderobă, dar și cadouri. Ai de gând să cumperi niște lucruri costisitoare de sărbători, poate vei pleca undeva.

Taur
Vrei să ai parte de un progres în plan social și ai lăsat profesia să te definească, așa că s-ar putea întâmpla lucruri bune. Apar mai multe pretenții la job, dar te dedici în totalitate și faci față provocărilor.

Gemeni
Cineva revine în viața ta și te bucuri de acest lucru, poate o persoană care a lipsit din viața ta. Pui la punct niște aspecte contractuale și negociezi foarte bine cu partenerii de afaceri.

Rac
Cineva îți oferă un gest de afecțiune și așteaptă un răspuns legat de o posibilă relație de la tine. E momentul perfect să te afirmi, iar munca ta a adus roade.

Leu
Îți dedici o parte din timpul liber unui hobby, poate și copiii vor să-și valorifice un talent. Poate schimbi câte ceva prin locuință sau te gândești să te muți în altă casă.

Fecioară
Se poate să te apuci de niște cursuri practice de care ai nevoie. Investești niște bani în locuință, să știi că ai parte de căldură și confort, mai ales dacă lucrezi de acasă.

Balanță
Situația școlară este bună, inclusiv în cazul copiilor. Ai de recuperat bani, dar vei achita datoriile la bănci, nu vrei să rămâi cu ele de sărbători.

Scorpion
Apar noutăți în plan financiar și te vei descurca bine, acum că sunt multe cumpărături de făcut. Începi ceva nou în plan profesional și va apărea și succesul în curând.

Săgetător
Faci niște cumpărături pentru casă și cei dragi, mai ales pentru copii. Vin vești bune și oferte de lucru, dar și colaborări care îți vor aduce o reputație bună la final de an.

Capricorn
Cineva reapare în viața ta ca să continuați relația, acum că ați trecut peste neînțelegeri. Primești confirmările necesare de la autorități și poate vei începe un nou proiect.

Vărsător
Poate îți faci timp pentru o activitate care să te scape de stres. Te gândești la un job nou și apare o ofertă de lucru. O accepți dacă este tentantă pentru tine.

Pești
Cineva din alt oraș te invită să-i faci o vizită și poate mergi în weekend dacă vei avea destul timp. Apare ceva nou de lucru și poate fi o relansare pentru tine, ca să ai succes anul viitor.

sursă: stirile pro tv

Comenteaza