Horoscop 25 august, cu Neti Sandu. Ce zodie va începe o nouă relație sentimentală

Horoscop 25 august, cu Neti Sandu. Ce zodie va începe o nouă relație sentimentală
| Foto: știrileprotv.ro

Horoscopul pentru ziua de 25 august, cu Neti Sandu, aduce noutăți în viața tuturor semnelor zodiacale. Vibrația zilei este 7. 

FECIOARĂ
 
Poate vă ocupaţi de chestiuni legate de şcoală, vi se deschid numeroase oportunităţi şi va trebui să alegeţi una din ele. Sunt multe de făcut şi o să vă puteţi achita, onorabil, de toate cele, c-aveţi energie, motivaţie şi poate plecarea în vacanță vă da cel mai mare impuls.

BALANŢĂ
 
O să faceţi nişte schimbări pentru voi, să arătaţi mai bine, să vă şi odihniţi, să daţi refresh total, pe cât posibil. Vă bucuraţi de atenţia unor oameni care contează pentru voi şi o să puteţi demara proiecte noi care să vă aducă bani şi recunoaşterea celor din jur.

SCORPION
 
Ideile voastre or să prindă viaţă în mijlocul unui grup şi o să aveţi succes, dar trebuie avut răbdare. Vi se returnează acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să vă plătiţi dările şi veţi avea şi de buzunar ca să plecaţi şi în concediu.

SĂGETĂTOR
 
E posibil să apară cineva care să vă susţină, să vă-ndrume, să lucreze cot la cot cu voi să faceţi un salt calitativ. O ieşire în public v-ar da măsura valorii voastre, aţi afla de câtă trecere se bucura munca pe care o depuneţi şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă. .

CAPRICORN
 
Se conturează o sumă de bani care să vă acopere cheltuielile acestei perioade şi poate daţi o fugă şi în staţiunea preferată. O să puteţi legaliza un act, să parcurgeţi toţi paşii, ca să luaţi semnăturile fără de care nu veţi fi cu drepturi depline şi trebuie urgentată toată povestea.

 
VĂRSĂTOR
 
E bine să vă îngrijiţi de sănătate, să luaţi şi tratamentul prescris de medic, dacă vă recomandă nişte tablete. Se rezolvă problema banilor, poate aţi cerut un credit, sau vi se restituie nişte sume care-au stat în contul altuia, şi o să vă achitaţi ratele bancare.

PEŞTI
 
Se poate să primiţi un cadou, să vă invite cineva într-o vacanţă şi să vă priască ieşirea la aer, la malul mării, la munte. Se anunţă bani, dar şi cheltuieli, de neevitat, or fi lucruri obligatorii şi o să vă debarasaţi şi de restante, ca să fiţi cu toate la zi.

BERBEC
 
Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună c-a simţit potenţial de relaţie şi contează dacă simţiţi şi voi la fel sau nu. Vă curtează nişte parteneri de afaceri să daţi drumul unor proiecte care v-ar aduce câştiguri şi o să vă lăsaţi convinşi, fără prea multe insistențe.

TAUR
 
O perioadă lejeră, plăcută, de creativitate la serviciu, se observă şi bani, care mai pot veni şi din colaborări. E posibil să vă acapareze un nou domeniu, poate fi un hobby care să vă pună în valoare calităţile cu care veţi ieşi în faţa unui public poate online.

GEMENI
 
O să vă găsiţi un companion de viaţă, dacă n-aveţi pe nimeni şi se va construi frumos relaţia, o să meargă bine. Vă bate gândul să vă mutaţi, c-aveţi nevoie de spaţiu, dar e de văzut dacă vă permiteţi un credit bancar, sau aşteptaţi un moment prielnic, de stabilitate.

RAC
 
O să mai cheltuiţi nişte bani cu amenajările interioare, dacă nu cumva luaţi mobilier de terasă, pentru confortul familiei şi al musafirilor. Se poate să lucraţi mult mai bine în formula de grup, ca să nu vă luptaţi singuri cu un volum mare de lucruri pe care trebuie să le realizaţi neapărat.

LEU
 
O să ieşiţi mai des la socializare, cu colegele, cu prietenele şi o să fie revigorant. Poate negociaţi cu diverşi angajatori ca să-l găsiţi pe cel mai bun pentru voi, să fie o muncă plăcută şi să câştigaţi ceva mai uşor banii, decât pân-acum.

sursă: știrileprotv.ro

Comenteaza